LIVE – Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

LIVE – Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ

LIVE – Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤΠαρακολουθήστε live τις καταιγιστικές εξελίξεις μετά την απόφαση για “λουκέτο” στην ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
15:55 Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς....

15:45 Γιάννης Στουρνάρας: Γενναία η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Τη στηρίζουμε όλοι.
15:10 Πριν από λίγο άντρες των ΜΑΤ μπήκαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το seleo.gr.  Οι εργαζόμενοι της τηλεόρασης της ΕΤ3 ενημερώθηκαν για το γεγονός και κλείνουν τις πόρτες του κτιρίου.
14:50 ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επέλεξε να προχωρήσει παρά την εκφρασμένη αντίθεση των άλλων δύο κομμάτων, χωρίς τα οποία δεν συγκροτείται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία
14:42 Φώτης Κουβέλης: Θα δώσουμε τη μάχη μας για να μείνει ανοιχτή η ΕΡΤ.
14: 40 Ο Χρυσοχοϊδης δεν υπογράφει την κοινή πρόταση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ.
14:31Έκτατη συνάντηση Βενιζέλου – Κουβέλη στις 18:00
14:30 Προσβλητικές στιγμές και διάλογοι μέσα στη Βουλή! Την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητούσε επίμονο το λόγο, ο οβουλευτής Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και απευθυνόμενος στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής είπε: «Άντε και γαμ… Μας έχετε ζαλίσει τα αρχ…!». Από την άλλη πλευρά, οι Χρυσαυγίτες του απάντησαν «βγες έξω να μας τα πεις αυτά ρε…» και πολλά ακόμη.
14:25 Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δηλώνουν μέσω των Social media πως θα κάνουν τα πάντα για να μεταδοθούν τα θέματα των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών το Σάββατο.
14:20 Παραιτήθηκε ο Χρήστος Χωμενίδης της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ μετά από διαφωνία για τη στάση του κόμματος στο «λουκέτο» της ΕΡΤ.
Δείτε Live την Ολομέλεια της Βουλής:

14:15  Στις 15:00 το έκτακτο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
14:14 Δύο κλούβες των ΜΑΤ κατευθύνονται στο Ραδιομέγαρο
14:11 Προφητικό tweet του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter : ”Νομίζω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος…”
14:00 ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν κάνουν πίσω. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προειδοποιεί πως αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, τονίζει πως η “ΔΗΜΑΡ δεν θα κάνει πίσω στο ελάχιστο”.
13:46 Το ΡΙΚ μεταδίδει το σήμα της ΕΡΤ
13:30 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης
13:29 Τα ΜΑΤ μπήκαν στον Χορτιάτη και κατέβασαν τους πομπούς της ΕΡΤ
13:15 Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία συμπαράστασης στο Ραδιομέγαρο
13:13 24ωρη απεργία για αύριο Πέμπτη, αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος δήλωσε στο Reuters: “Θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και να διαμαρτυρηθούμε για τις απαράδεκτες μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα που απαιτήθηκαν από τους δανειστές”.



Σου άρεσε;

Σχολίασε