Hurriyet: Οι τουρκικές αρχές ανακρίνουν Ελληνα για υποκίνηση επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη - Συνέλαβαν 11 ξένους υπηκόους | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Hurriyet: Οι τουρκικές αρχές ανακρίνουν Ελληνα για υποκίνηση επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη - Συνέλαβαν 11 ξένους υπηκόους

Hurriyet: Οι τουρκικές αρχές ανακρίνουν Ελληνα για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη - Συνέλαβαν 11 ξένους υπηκόουςΈνας Ελληνας ανακρίνεται αυτή την ώρα από τις τουρκικές αρχές, για το ρόλο του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία. Είναι μεταξύ των 11 ξένων υπηκόων που συνελήφθησαν με την κατηγορία της υποκίνησης των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, που επικαλείται δημοσίευμα της Radical,τέσσερις Αμερικανοί, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, ένας Ινδός, ένας Γάλλος κι ένας Ελληνας συνελήφθησαν χθες, δίχως ωστόσο να ανακοινωθεί επισήμως ότι ανακρίνονται.
Με βάση το δημοσίευμα της Rαdical, τέσσερις εξ αυτών είναι φοιτητές που επισκέφθηκαν την Τουρκία στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus.





Σου άρεσε;

Σχολίασε