Παπαδόπουλος: Μιλάει για τις φήμες διαζυγίου με Τσιλύρα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Παπαδόπουλος: Μιλάει για τις φήμες διαζυγίου με Τσιλύρα

Παπαδόπουλος: Μιλάει για τις φήμες διαζυγίου με ΤσιλύραΤον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα χωρίζουν. Μάλιστα, η ατάκα της Τσιλύρα σε μία συνέντευξή της πριν λίγους μήνες ότι «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο»...
ήταν αρκετή για να «ανάψει» φωτιές και να κάνει το γύρο του διαδικτύου η «είδηση» ότι χωρίζουν
Λίγο μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Παπαδόπουλος και Τσιλύρα προτίμησαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος και να μην ασχοληθούν με όσα γράφονται και λέγονταν για εκείνους.
Μέχρι που ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου. «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ» είπε φανερά απογοητευμένος, αφού ο ίδιος και η σύζυγός του ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια έχουν δώσει δικαιώματα ή έχουν απασχολήσει με την οικογενειακή τους ζωή.
«Δεν χωρίζω, αλλά δεν θέλω να τα συζητάω αυτά και να βγάζω παραέξω όσα γίνονται στο σπίτι μου» δήλωσε στη συνέχεια.


Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η σύζυγος του. «Το ξεπέρασε το πρόβλημά της, διότι το αντιμετώπισε παλικαρίσια. Εγώ από την αρχή της έλεγα: ''με την δημιουργική τρέλα που έχεις θα τον νικήσεις τον καρκίνο. Σου χτύπησε την πόρτα, αλλά εσύ δεν θα του ανοίξεις και εκείνος θα βαρεθεί και θα φύγει''. Ο γιατρός της την θεωρεί ιατρικό παράδοξο επειδή κατάφερε να γίνει απολύτως καλά. Της είπε μάλιστα : ''πέσατε από την Ακρόπολη, αλλά σταθήκατε όρθια''» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σου άρεσε;

Σχολίασε