Εντυπωσιακό Πιλότοι-καμικάζι προσγειώνονται δέκα μέτρα πάνω από το κεφάλι λουόμενων video-foto | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εντυπωσιακό Πιλότοι-καμικάζι προσγειώνονται δέκα μέτρα πάνω από το κεφάλι λουόμενων video-foto

Πιλότοι-καμικάζι προσγειώνουν Boeing 747 δέκα μέτρα πάνω από το κεφάλι λουόμενων [εικόνες+βίντεο]  Παγκοσμίως διάσημο για τις εξαιρετικά χαμηλές προσγειώσεις των αεροσκαφών που πετούν σε αυτό είναι το Princess Juliana International Airport που εξυπηρετεί την Ολλανδική πλευρά του νησιού Σέιντ Μάρτιν στην Καραϊβική.
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που δείχνουν τους λουόμενους να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά και την γεμάτη ψιλή λευκή...
άμμο παραλία του Μάχο στο Σέιντ Μάρτιν. Την ίδια ώρα που ένα Boeing 747 προσγειώνεται κυριολεκτικά μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους.Όλα αυτά στο Princess Juliana International Airport που θεωρείται ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια για plane spotting παγκοσμίως.
Παγκοσμίως διάσημο για τις εξαιρετικά χαμηλές προσγειώσεις των αεροσκαφών που πετούν σε αυτό είναι το Princess Juliana International Airport που εξυπηρετεί την Ολλανδική πλευρά του νησιού Σέιντ Μάρτιν στην Καραϊβική.
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που δείχνουν τους λουόμενους να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά και την γεμάτη ψιλή λευκή άμμο παραλία του Μάχο στο Σέιντ Μάρτιν. Την ίδια ώρα που ένα Boeing 747 προσγειώνεται κυριολεκτικά μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους.Όλα αυτά στο Princess Juliana International Airport που θεωρείται ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια για plane spotting παγκοσμίως.
Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, από το οποίο περνάνε 2 εκ. επιβάτες το χρόνο, διαθέτει αψεγάδιαστο ρεκόρ ασφαλείας.
Παρόλο που, στο ανυποψίαστο μάτι, κάθε προσγείωση μοιάζει με μια καταστροφή τύπου Lost έτοιμη να συμβεί.
Το μόνο μέτρο ασφαλείας που έχουν πάρει οι υπεύθυνοι είναι η συγκεκριμένη πινακίδα που δείχνει τι μπορεί να πάθει ένα λουόμενος αν βρεθεί υπερβολικά κοντά στο αεροσκάφος.
Το Σέιντ Μάρτιν είναι ένα νησί συνολικού εμβαδού 37 τετραγωνικών μιλίων στην Καραϊβική, το ένα μέρος του οποίου ανήκει στην Γαλλία και το άλλο στην Ολλανδία. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού και εξυπηρετεί την ολλανδική πλευρά.Σου άρεσε;

Σχολίασε