«Ο Ερντογάν αγαπήθηκε γιατί ήταν διαφορετικός “κακός”» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Ο Ερντογάν αγαπήθηκε γιατί ήταν διαφορετικός “κακός”»


«Ο Ερντογάν αγαπήθηκε γιατί ήταν διαφορετικός “κακός”»Τον βλέπουμε καθημερινά στην τουρκική σειρά του MEGA «Fatmagül», στο ρόλο του Ερντογάν, ενός από τους βιαστές της Φατμαγκιού». Ο Καάν Τασανέρ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μας μίλησε για τη σειρά, για τις αντιδράσεις του κόσμου και εξηγεί γιατί ο Ερντογάν είναι αγαπητός.
Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου με το ρόλο του Ερντογάν στη σειρά...
«Fatmagül»; Εχει συμβεί κάποιο περιστατικό στο δρόμο;
«Είχα τόσες αρνητικές αντιδράσεις όσο και θετικές βέβαια. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι ανεπιθύμητο ή κακό. Υπήρχαν αντιδράσεις από κάποιους, αλλά όχι κάτι πολύ εξεζητημένο».
Πάντως είναι από τις λίγες φορές που ένας «κακός» χαρακτήρας αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;
«Προσπάθησα να μείνω μακριά από τον κλισέ κακό που βλέπουμε πάντα. Δεν είχα στο μυαλό μου μόνο το ότι ο Ερντογάν είναι κακός. Θεωρώ ότι ήταν ένας απρόσεκτος και απερίσκεπτος άνθρωπος και εκεί είναι που βρήκα μια ισορροπία. Γι’ αυτό νομίζω πως αγαπήθηκε, επειδή ήταν ένας διαφορετικός κακός».
Εκανες κάποια προετοιμασία για τη σκηνή του βιασμού;
«Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο».
Η Μπερέν Σαάτ είχε πει πως για τη σκηνή αυτή χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη. Εσύ;
«Δεν δεχθήκαμε ψυχολογική υποστήριξη, απλά συναντήσαμε έναν ψυχολόγο για να μιλήσουμε για τη σκηνή. Ενημερωθήκαμε με βάση το ιστορικό κάποιων παρόμοιων υποθέσεων».


Σου άρεσε;

Σχολίασε