ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Η Χατιτζέ κάνει μάγια στη Χουρέμ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Η Χατιτζέ κάνει μάγια στη Χουρέμ

Η Χατιτζέ κάνει μάγια στη Χουρέμ
Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή». Μετά το θάνατο του Ιμπραήμ η Χατιτζέ βάζει σκοπό της ζωής της να σκοτώσει τη Χουρέμ.
Η Νικγιάρ συναντιέται με την Χουρέμ και την ενημερώνει ότι η Μιχριμάχ θα συναντηθεί με τον Μπαλί Μπέη στο κτίριο Μερμέρ.
Εκείνη πηγαίνει κατευθείαν εκεί και...
συναντά να την περιμένει η Χατιτζέ. Οι δυο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση, όταν ξαφνικά η Χουρέμ χάνει τις αισθήσεις της, όταν μια γυναίκα της κλείνει το στόμα.
Όταν συνέρχεται βρίσκεται στο κρεβάτι και δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά.
Η Χουρέμ αρρωσταίνει βαριά και γεμίζει κοκκινίλες σε όλο της το σώμα. Η σουλτάνα φοβάται ότι η ασθένειά της είναι μεταδοτική, όμως ο γιατρός της λέει πως μάλλον δεν είναι και της ετοιμάζει μια αλοιφή.
Εκείνη ζητά να μη μαθευτεί τίποτα στο παλάτι για την αρρώστιά της, όμως ο Σουλεϊμάν το μαθαίνει και τρέχει στο πλευρό της.
Ο Σουλτάνος ρωτά τον γιατρό αν κάποιος προσπάθησε να δηλητηριάσει τη Χουρέμ, εκείνος όμως δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Ο Σουλεϊμάν ξαγρυπνά στο προσκεφάλι της Χουρέμ, απαγγέλλοντάς της ποιήματα και παρακαλώντας τον Αλλάχ να την κάνει καλά.
Όταν η Χουρέμ συνέρχεται, λέει στην Νικγιάρ ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε και θυμωμένη διατάζει να βάλουν την Νικγιάρ σε ένα τσουβάλι και να την ρίξουν στο Βόσπορο.
Εκείνη τότε της αποκαλύπτει ότι η Χατιτζέ την έβαλε να την παραπλανήσει, υποσχόμενη ότι θα της δώσει την κόρη της και της έκανε μάγια!


Σου άρεσε;

Σχολίασε