Πανελλαδικές 2013: Ηλεκτρολογία Κατεύθυνσης, θέματα, λύσεις | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πανελλαδικές 2013: Ηλεκτρολογία Κατεύθυνσης, θέματα, λύσεις

Πανελλαδικές 2013: Ηλεκτρολογία Κατεύθυνσης, θέματα, λύσειςΣήμερα οι υποψήφιοι φοιτητές και σπουδαστές διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων 2013

Συγκεκριμένα, οι μαθητές εξετάστηκαν σε Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, Ηλεκτρολογία
Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Για τους περισσότερους υποψήφιους οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
Εκτίμηση στο μάθημα ηλεκτρολογίας: Τα θέματα σε γενικές γραμμές καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του μαθήματος. Ο βαθμός δυσκολίας τους κρίνεται ελαφρώς πάνω του μέσου όρου. Η πρώτη ομάδα θεμάτων καλύπτει την κατανόηση της θεωρίας εμώ η δεύτερη ομάδα υπεισέρχεται στην λύση προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα χρειάζεται προσοχή στο Β2β και στο Β3 μετά την αλλαγή του μεταγωγού (μ).
Ένας άριστα προετοιμασμένος μαθητήε θα ανταποκριθεί θετικά τόσο στην λύση όσο και στον χρόνο που διατίθεται.(Ορόσημο Πειραιά)


Σου άρεσε;

Σχολίασε