Χωρίζουν Φερεντίνος - Παυλίδου; Όλη η αλήθεια | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Χωρίζουν Φερεντίνος - Παυλίδου; Όλη η αλήθεια

Χωρίζουν Φερεντίνος - Παυλίδου; Όλη η αλήθειαΤον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου μετά από χρόνια γάμου και δύο παιδιά, να χωρίζουν. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, εξαιτίας του διαζυγίου. Αναφέρουν, δε, ότι το ζευγάρι...
αποφάσισε να χωρίσει, αφού οι σχέσεις τους τελευταία είχαν ψυχρανθεί.
Τα σενάρια εδώ δίνουν και παίρνουν και οι λόγοι «χωρισμού» ποικίλουν. Κάποιοι αναφέρουν ότι ο γάμος τους έπεσε «θύμα» της φθοράς του χρόνου. Άλλοι υποστηρίζουν ότι όπως όλα τα ζευγάρια περνούν την κρίση τους, έτσι και αυτοί πέρασαν τη δική τους, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν. Μέχρι που ακούστηκε ότι το γεγονός ότι ο Φερεντίνος είναι χωρίς δουλειά, μεγάλωσε τα προβλήματα! Έπεσαν και κάποιες σόλο έξοδοι του παρουσιαστή και καταλαβαίνεις ότι οι κακές οι γλώσσες δεν ήθελαν και πολύ για να τους χωρίσουν.
Γιατί η αλήθεια είναι ότι το αγαπημένο ζευγάρι παραμένει αγαπημένο και σε καμία περίπτωση δεν χωρίζει. Μάλιστα ο Φερεντίνος είναι έξαλλος με όσα ακούγονται και γράφονται για το γάμο του, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σύζυγό του. Σίγουρα, όπως όλα οι σχέσεις, έτσι και η δική τους έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σε διαδικασία διαζυγίου.
Όσο για τις σόλο εμφανίσεις τους Φερεντίνου, η Παυλίδου εξαιτίας των θεατρικών κι επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν μπορεί να τον ακολουθεί πάντα και παντού.



Σου άρεσε;

Σχολίασε