"Πολύ πιθανό να περιμένουμε πολυ"... Η οικογένεια του Τόμας στέλνει δραματικό μήνυμα για την κατάσταση της υγέιας του Τόμας. | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

"Πολύ πιθανό να περιμένουμε πολυ"... Η οικογένεια του Τόμας στέλνει δραματικό μήνυμα για την κατάσταση της υγέιας του Τόμας.

Πολύ πιθανό να περιμένουμε πολυ... Η οικογένεια του Τόμας στέλνει δραματικό μήνυμα για την κατάσταση της υγέιας του Τόμας.
Οι νέες εξετάσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα και η μηχανική υποστήριξη θα συνεχιστεί κανονικά για τον 26χρονο ηθοποιό που παραμένει σε καταστολή και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον....
Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα ,η κατάσταση του οποίου παραμένει στάσιμη, χωρίς να.....
υπάρχει ακόμη καμιά ανταπόκριση από τον οργανισμό του. 
Ο Τόμας βρίσκεται από την Κυριακή (17/3/2013) στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.
Με νέο μήνυμα του ο θείος του κ. Γιώργος Πρωτόπαπας μίλησε για τη μακροχρόνια μάχη που είναι έτοιμος να δώσει τόσο ο ανιψιός του, όσο και όλη η οικογένεια.
Δυστυχώς οι εξετάσεις που έγιναν και όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του να μην έχει δώσει ακόμη κάποιο σήμα ή έστω μια μικρή αντίδραση.
“Μετά την ολοκλήρωση της αγωγής, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στον Τόμας, οι οποίες δεν έδειξαν καμιά αντίδραση ή περαιτέρω βελτίωση! Η κατάσταση είναι σταθερή και πιθανά θα εξελιχθεί σε μακρόχρονη αναμονή αντίδρασης από τον οργανισμό του!”, ήταν το μήνυμα της οικογένειας.
Η οικογένεια έχει αποφασίσει να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει μια αντίδραση και όλοι προσεύχονται ο Τόμας να καταφέρει να δώσει ένα σημάδι και να αντιδράσει.


Σου άρεσε;

Σχολίασε