Εικόνες ντροπής στο ΤΕΙ Πάτρας: Επεισόδια με 6 τραυματίες φοιτητές (foto) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εικόνες ντροπής στο ΤΕΙ Πάτρας: Επεισόδια με 6 τραυματίες φοιτητές (foto)

showarticleimage2.jpg
Απίστευτα επεισόδια που ντροπιάζουν την ακαδημαϊκή κοινότητα, εκδηλώθηκαν στον χώρο του ΤΕΙ της Πάτρας πριν από λίγη ώρα.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια συνέλευσης των καθηγητών του ΤΕΙ οι οποίοι επρόκειτο σύμφωνα με πληροφορίες να ψηφίσουν υπέρ του σχεδίου "Αθηνά", παρενέβησαν...
φοιτητές οι οποίοι εγκλώβισαν τους καθηγητές -μαζί και τον πρόεδρο του ΤΕΙ- επιμένοντας να ψηφίσουν συνέχιση των κινητοποιήσεων και άρα κατά του σχεδίου "Αθηνά".
Nα σημειωθεί ότι η έντονη αντίδραση από την πλευρά των σπουδαστών, ήρθε όταν παρά το γεγονός πως έληξε σήμερα η διορία που είχε δοθεί στο υπουργείο να πάρει πίσω το σχέδιο "Αθηνά", τα μέλη της Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας αρνήθηκαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, (όπως είχαν δηλώσει αρχικά) εκτός από τον προιστάμενο του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού.

Τότε οι φοιτητές του ΤΕΙ αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν επιμόνως τις παραιτήσεις και των υπολοίπων μελών και αφού δεν συμφωνούσαν, αποφάσισαν να τους κλειδώσουν στο γραφείο.
Τότε ξαφνικά, σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών που προέρχονται από τον αριστερό χώρο μέλη της ΠΑΣΠ ήρθαν στο σημείο μαζί με "φουσκωτούς" με αποτέλεσμα να χτυπήσουν ακόμα και φοιτήτριες ενώ ένας εξ αυτών πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες κατέβασε τα παντελόνια του στην διάρκεια της συνέλευσης.
Στο ΤΕΙ επικράτησε το πανδαιμόνιο ενώ μέχρι αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ιδρύματος Σ. Καπλάνης μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλους καθηγητές παραμένουν αποκλεισμένοι στα γραφεία της διοίκησης.showarticleimage2 (1).jpg
Μάλιστα μέσα στην αίθουσα σπουδαστής πέταξε ενα μπουκάλι με χρώμα στον κ.Καπλάνη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες απο τους εξι τραυματίες ο ένας ειναι πιο σοβαρά καθως φέρει χτυπήματα στην μύτη και τα μάτια αφου οπως κατήγγειλαν οι σπουδαστες κάποιοι απο τους φουσκωτούς ειχαν κοκάλινες γροθιές.
Οι τραυματίες προέρχονται απο τον αριστερό χώρο.

showarticleimage2 (3).jpg

showarticleimage2 (4).jpg
207kap.png
Σύμφωνα πάντως με τον Σωτήρη Καπλάνη, τον πρόεδρο του ΤΕΙ Πατρών που μίλησε στο δελτίο του Alpha,ομάδα νεαρών έξω από το χώρο του Ιδρύματος συνεπλάκησαν με φοιτητές.
showarticleimage2 (5).jpg

«Πρέπει να καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καπλάνης, αναφέροντας ότι οι σπουδαστές του ΤΕΙ ζητούν την παραίτησή του, αλλά και όλων των μελών της συνέλευσης.



Σου άρεσε;

Σχολίασε