Διάσημος ποδοσφαιριστής παράτησε τη γυναίκα του για πρώην WAG (φωτο) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Διάσημος ποδοσφαιριστής παράτησε τη γυναίκα του για πρώην WAG (φωτο)


Διάσημος ποδοσφαιριστής παράτησε τη γυναίκα του για πρώην WAG  (φωτο)Μόνο για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις δεν απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αγγλίας, ο παίκτης της Άστον Βίλα, Σέι Γκίβεν. Τα προσωπικά του ζητήματα, έχουν ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, άφησε στα…
κρύα του λουτρού τη σύζυγό του, για τα μάτια μας νεαρής κοπέλας.
Μάλιστα, η «πέτρα του σκανδάλου», φέρεται πως είναι μπαργούμαν σε μαγαζί του Μάντσεστερ, και δεν είναι η πρώτη φορά που συνάπτει ερωτική σχέση με κάποιον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό, χώρισε από τον Νίκι Χαντ, ο οποίος και αγωνίζεται σε ομάδα της League Two.
O ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του.
O ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του.
Ο 36χρονος, άφησε τη συζυγική του στέγη, που πρόκειται για μία βίλα αξίας άνω των 2.2 εκατομμυρίων ευρώ, για να μείνει σε ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα με τη νέα αγαπημένη του.
Οι φήμες για τη σχέση τους, είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, αλλά κανείς δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία για το παράνομο ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο άτομα, σε αντίθεση με τώρα, που τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.


Σου άρεσε;

Σχολίασε