Σάλος – Τα media ασχολούνται μόνο με τη σύζυγο του προέδρου! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σάλος – Τα media ασχολούνται μόνο με τη σύζυγο του προέδρου!


Σάλος στην κυβέρνηση της Κίνας - Τα media ασχολούνται περισσότερο με τη σύζυγο του προέδρου!Η φωτογραφία της Πενγκ Λιουάν, συζύγου του νέου προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στην οποία εμφανίζεται χαμογελαστή δίπλα του κατά την επίσημη επίσκεψή τους στη Ρωσία, δημοσιεύεται σήμερα στις πρώτες σελίδες των κινεζικών εφημερίδων στο Πεκίνο, οι οποίες δε συνηθίζουν να προβάλλουν τις πρώτες κυρίες της χώρας.
Η Πενγκ Λιουάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδίστρια...
στην Κίνα.
Οι μεγάλες εφημερίδες του Πεκίνου, αντί να επιλέξουν τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας του Σι τη στιγμή που σφίγγει το χέρι του Πούτιν, προτίμησαν μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται το προεδρικό ζεύγος να βγαίνει χαμογελαστό από το αεροσκάφος κατά την άφιξη στη Μόσχα.
Η Πενγκ Λιουάν κατέβηκε τις σκάλες του αεροσκάφους δίπλα στο σύζυγό της τον οποίο μάλιστα έπιασε κάποια στιγμή από το μπράτσο. Μια χειρονομία σπάνια για το δημόσιο βίο των κινέζων ηγετών.
«Όταν ο κινέζος πρόεδρος βγήκε από την πόρτα του αεροσκάφους στη Μόσχα συνοδευόμενος από την πρώτη κυρία, οι Κινέζοι κάρφωσαν τα βλέμματά τους πάνω τους χωρίς να πραγματικά να γνωρίζουν ποιος από τους δυο τούς ήταν πιο οικείος», σχολίασε ο αρχισυντάκτης της Global Times.
«Αυτή η εικόνα κάνει ευτυχισμένους τους Κινέζους γιατί την περίμεναν από καιρό», τόνισε.
Ολοι Κινέζοι, από τα σύνορα ως το Πεκίνο, γνωρίζουν την Πενγκ Λιουάν, μια σοπράνο που έφτασε στο βαθμό του στρατηγού, σταρ επί 25 χρόνια του πρωτοχρονιάτικου γκαλά της κρατικής τηλεόρασης, το οποίο παρακολουθούν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατών.


Σου άρεσε;

Σχολίασε