Matthew Terry: ο 21χρονος μανάβης που έγινε μ’ ανάβεις! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Matthew Terry: ο 21χρονος μανάβης που έγινε μ’ ανάβεις!

terry
Talk of the town έχει γίνει ο Matthew Terry, ο 21χρονος μανάβης που πλέον βάζει «φωτιά» στις πασαρέλες και τα διαφημιστικά του Calvin Klein, ενώ άφησε με το στόμα ανοικτό τους 111 εκατομμύρια τηλεθεατές του φετινού Super Bowl με το κορμί του!...


matthew.jpgmatthew1.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Matthew εργαζόταν στον πάγκο με τα ζαρζαβατικά μεγάλης αλυσίδας super market στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, μέχρι που... η μαμά του αποφάσισε να στείλει μερικές φωτογραφίες του σε πρακτορείο μοντέλων.
matthew2.jpgmatthew4.jpg
Σιγά που θα άφηναν το μελαχρινό, αρρενωπό και φουλ γυμνασμένο κελεπούρι να ξεφύγει: από το 2011 ο 21χρονος έπαψε να είναι μανάβης και έγινε... μ’ ανάβεις στις πασαρέλες, ενώ τονπερασμένο Φεβρουάριο επιλέχθηκε από τον Calvin Klein για την διαφήμιση τωνεσωρούχων και του νέου ανδρικού αρώματος!
matthew6.jpgmatthew7.jpg

Στα προσωπικά του, πάντως, την έχει την ατυχία το παλικάρι: όπως εξομολογήθηκε, είναιsingle παρά το ότι κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ προτιμά τις ξανθιές!
Και για να μην μείνουν παραπονεμένα τα αγοράκια, ο Matthew έδωσε συμβουλές για μούσκουλα που κόβουν την ανάσα. Κοτοπουλάκιψάρι και λαχανικά είναι τα βασικά στη διατροφή του, ενώ φροντίζει να γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα και να πίνειτουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα!
matthew9.jpgmatthew10.jpg

Μη νομίζεις, πάντως, ότι είναι «θεός» - τις έχει τις αδυναμίες του κι αυτές είναι η σοκολάτα και τα γεμιστά μπισκότα!
Όσο για τον ελεύθερό του χρόνο;
Προτιμά να παίζει μουσική παρέα με φίλους του, με τον ίδιο να δίνει ρέστα στα ντραμς!
matthew8.jpgmatthew11.jpg



Σου άρεσε;

Σχολίασε