Ο Έλληνας που έσωσε τρεις Τούρκους από βέβαια θάνατο στην Γερμανία | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Έλληνας που έσωσε τρεις Τούρκους από βέβαια θάνατο στην Γερμανία


Ο Έλληνας που έσωσε τρεις Τούρκους από βέβαια θάνατο στην ΓερμανίαΣυγκλονίζει τα ξένα Μέσα η ιστορία του Έλληνα που έσωσε τρεις Τούρκους στη Γερμανία. Ο Χρήστος Κύρογλου, ο οποίος δουλεύει υπεύθυνος σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή Μπακνανγκ της Στουτγάρδης αντιλήφθηκε την πυρκαγιά που ξέσπασε στο απέναντι κτίριο κατά τις 4:30 τα ξημερώματα.
Χωρίς ενδοιασμό, ο θαρραλέος Έλληνας...
έπεσε κυριολεκτικά στη φωτιά, αφού μπήκε στοφλεγόμενο κτίριο και κατάφερε να διασώσει μία Τουρκάλα γιαγιά και τα δύο εγγόνια της, 14 και 10 ετών. Πριν την είσοδο του είχε ειδοποιήσει την πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε αργότερα. Από την πυρκαγιά δεν είχαν την ίδια τύχη άλλα 8 άτομα, τα οποία ανασύρθηκαν νεκρά.
Ο Χρήστος Κύρογλου είχε και την τιμητική του από την τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», καθώς στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα είχε τον τίτλο: «Ο Έλληνας ήρωας».
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς και η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, υπενθύμισε ότι στο παρελθόν υπήρξαν ενέργειες εμπρησμού σπιτιών Τούρκων στη Γερμανία» και ζήτησε από τις γερμανικές Αρχές να κάνουν τα πάντα ώστε να διαλευκανθεί το συντομότερο αυτή η τραγωδία.   


Σου άρεσε;

Σχολίασε