Τόμας: σήμερα οι απαντήσεις των άγγλων γιατρών | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τόμας: σήμερα οι απαντήσεις των άγγλων γιατρών

Τόμας: σήμερα οι απαντήσεις των άγγλων γιατρώνΣήμερα οι Άγγλοι γιατροί θα δώσουν και την δική τους ετκίμηση για την κατάσταση υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα. Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα μας έχει απασχολήσει όλους και έχοντας πλέον συμπληρώσει μια εβδομάδα και δυο μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου...
ΚΑΤ, μετά το πολύ σοβαρό του ατύχημα του και το θετικό είναι πλέον πως είναι απύρετος και δεν έχει επιπλοκές, πράγμα που σημαίνει πως η κατάσταση του είναι σταθερή.
Σήμερα δε είναι μια σημαντική ημέρα αφού αναμένεται η απάντηση από τους Άγγλους γιατρούς αφού η οικογένεια του Τόμας έχει στείλει σε εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας όλες του τις εξετάσεις για να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη. Αυτό που ψάχνει η οικογένεια του είναι φυσικά να δει όλες τις απόψεις και να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα. Η απάντηση τους λοιπόν σήμερα θα καθορίσει και την φαρμακευτική αγωγή του νεαρού ηθοποιού έτσι ώστε να δουν και οι θεράποντες γιατροί πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε