Απίστευτο Η Κιμ Καρντάσιαν φρεσκάρει το πρόσωπό της με ανθρώπινο αίμα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Απίστευτο Η Κιμ Καρντάσιαν φρεσκάρει το πρόσωπό της με ανθρώπινο αίμα


Απίστευτο  Η Κιμ Καρντάσιαν φρεσκάρει το πρόσωπό της με ανθρώπινο αίμαΣαν σκηνή βγαλμένη από θρίλερ έμοιαζε αυτό που αντίκρισαν πριν λίγες ώρες οι Αμερικανοί θαυμαστές του κατά τα άλλα ψυχαγωγικού ριάλιτι των Καρντάσιαν!
Η διάσημη –για πολλούς λόγους- Κιμ αποφάσισε να δοκιμάσει on camera την τελευταία λέξη της χολιγουντιανής μόδας στην περιποίηση προσώπου, το… vampire facial, προϋποθέτει πασάλειμμα με...
ανθρώπινο αίμα.
Ξάπλωσε στο κρεβάτι του ειδικού με πλατύ χαμόγελο και είπε στους τηλεθεατές της: «Τρελαίνομαι να δοκιμάζω καινούρια πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις νέα κι όμορφη»! Τα χαμογελάκια βέβαια πολύ σύντομα κόπηκαν καθώς προφανώς ο γιατρός είχε ξεχάσει να πει στην Kim ότι η όλη διαδικασία πονάει.
Αρχικά της πήραν από διάφορα μέρη του σώματός της αίμα με μια μεγάλη σύριγγα, μετέφεραν το δείγμα σε ειδικό επεξεργαστή αφαίρεσης αιμοπεταλίων και στη συνέχεια άρχισαν να εκχύνουν το πλάσμα στο πρόσωπό της με πολλές μικρές βελόνες.
«Owww, Θεέ μου! Δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να κάνω λίφτινγκ εάν μοιάζει με αυτό το πράγμα που κάνω τώρα. Πονάει», φώναξε η Κιμ και μονάχα όταν της έβαλαν παγάκια στο πρόσωπο ηρέμησε…




Σου άρεσε;

Σχολίασε