Βίσση: Μιλά για τον έρωτα της με Σαμαρά - Νταλάρα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Βίσση: Μιλά για τον έρωτα της με Σαμαρά - Νταλάρα

Βίσση: Μιλά για τον έρωτα της με Σαμαρά - ΝταλάραΓι ακόμη μία φορά, τον τελευταίο καιρό, η Άννα Βίσση θυμάται και μιλά για τον έρωτα που έζησε τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον Γιώργο Νταλάρα. Κι αν οι αναμνήσεις για τον πρωθυπουργό μας είναι οι καλύτερες και οι πιο τρυφερές, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Νταλάρα. Η Βίσση έδωσε συνέντευξη...
στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ 1 και οι δηλώσεις της, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν ασχολίαστες και να μην συζητηθούν.
Από το τρέιλερ και μόνο της εκπομπής «Τετ α τετ» πήραμε μια καλή δόση από τις αναμνήσεις της από τους άνδρες της ζωής της. «Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που μόλις είχε έρθει από την Αμερική και μου άρεσε, τον ερωτεύτηκα», δηλώνει για τον Σαμαρά, με τον οποίο έζησε έναν σύντομο αλλά μεγάλο έρωτα και τον θυμάται με τρυφερότητα.
Τον Νταλάρα, πάλι, μόνο τρυφερά δεν τον θυμάται,. Είναι και οι τελευταίες δηλώσεις – σπόντες εκείνου για τη στροφή στην καριέρα της, που η Βίσση δηλώνει: «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο. Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε όταν εγώ μόλις είχα έρθει στην Ελλάδα, ήμουν 17 χρονών και δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν».


Σου άρεσε;

Σχολίασε