Πώς σε επηρεάζει η σημερινή Νέα Σελήνη του Μαρτίου; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πώς σε επηρεάζει η σημερινή Νέα Σελήνη του Μαρτίου;

Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου;Μια Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στους Ιχθείς έρχεται για να σου ταράξει λιγάκι τα νερά και πάλι και να σε «μπριζώσει». Η Νέα Σελήνη σημαίνει πρακτικά για σένα πως οι νέοι στόχοι είναι μέσα στα σχέδια σου και τώρα είναι η περίοδος να κάνει μια νέα αρχή. Τώρα ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δώσεις όλη αυτή την ενέργεια στον εαυτό...
σου και στην εικόνα σου, την ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου  .Γενικά: αν νιώθεις σούπερ για τον εαυτό σου τότε θα έχεις σίγουρα μεγαλύτερα στάνταρντ και προσδοκίες στα αισθηματικά σου. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αγοράζεις τώρα δείχνουν πώς νιώθεις και πώς είσαι έτοιμη να κάνεις νέα ξεκινήματα στους τομείς που σε απασχολούν. Τώρα με το εξάγωνο Δία-Ουρανού παίρνεις την ώθηση να ωριμάσεις και να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο.
Κριός: αυτή η Νέα Σελήνη θα έχει μεγάλη επιρροή επάνω όσο και καλά θα κάνεις να περιμένεις έστω και μικρές βελτιώσεις στα αισθηματικά σου, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι τώρα τα λόγια σου στον σύντροφο σου πιάνουν τόπο ή ότι βλέπεις την σχέση σας να εξελίσσεται κατ'ευχήν.
Ταύρος: νιώθεις πολύ ενθουσιώδης και ενεργητική και θέλεις να κάνεις πράγματα. Τα νέα αυτά πράγματα σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή και βλέπεις τον εαυτό σου να προχωράει μπροστά σε αυτόν τον τομέα.
Δίδυμοι: μπορεί αρχικά να νιώθεις ότι χάνεις τις ισορροπίες σου αφού είχες και εσύ τα θεματάκια σου στα αισθηματικά σου κυρίως όμως καταλαβαίνεις πως αυτή η Νέα Σελήνη είναι μόνο η αρχή για όλα εκείνα τα θετικά ξεκινήματα που πρόκειται να κάνεις.
Καρκίνος: είναι ευκαιρία αυτό το διάστημα να σκέφτεσαι στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και να επωφεληθείς έτσι από αυτή τη Νέα Σελήνη. Έτσι και οι σχέσεις όσο επωφελούνται από την ηρεμία και την ισορροπία που αποπνέεις και όλα πάνε προς το καλύτερο.
Λέων: αυτή η Νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει πολύ αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις μια μικρή ένταση στην ερωτική σου ζωή. To ίδιο ισχύει σε γενικές και για τα οικονομικά σου που ναι μεν δεν πλήττονται πολύ αλλά δεν αποκλείεται να έχεις τα θέματα σου και εκεί.
Παρθένος: λίγο ζορίζεσαι με αυτή τη Νέα Σελήνη αλλά δεν έχει και θετικές πλευρές αυτή η περίοδος. Το να βελτιώσεις την εικόνα σου, τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου τώρα σου τραβούν την προσοχή και ψάχνεις τρόπους να τα καταφέρεις και στους δύο τομείς.
Ζυγός: αυτό το διάστημα θα πρέπει αναγκαστικά να προσαρμόσεις τα έξοδα σου στα λίγο ζορισμένα οικονομικά σου ενώ δεν αποκλείεται να σε εκνευρίσουν λιγάκι αλλά το βασικό είναι πως τώρα μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα αρχή σε ένα από τους δυο τομείς.
Σκορπιός: η ιδανική περίοδος για να σχεδιάσεις μια εξόρμηση με το άλλο σου μισό και να κάνεις το ταξιδάκι που πάντα ήθελες θα φέρει την ισορροπία στο μυαλό και την σχέση σου.
Τοξότης: μπορεί να νιώθεις λιγάκι πιεσμένη αυτή την εποχή απλά σκέψου ότι έτσι όσο δίνεται η απαραίτητη ώθηση να κάνεις αυτά που πραγματικά θέλεις και να ανακαλύψεις νέες πλευρές του εαυτού σου μέσα από την αλλαγή.
Αιγόκερως: τώρα εκφράζεσαι σε φίλους αλλά και στον σύντροφο σου και νιώθεις τόσο καλά. Οι λέξεις αποκτούν άλλο νόημα και εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πεις αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να είναι θετικά!
Υδροχόος: αυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει να βλέπεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα την σχέση και τον εαυτό σου και σε ανανεώνει με αυτό τον τρόπο 100%!
Ιχθείς: αυτή η Νέα Σελήνη γράφει το όνομα σου! H τέλεια ευκαιρία για να ανανεωθείς μέσα και έξω! Αυτό σημαίνει νέο χρώμα ή κούρεμα στα μαλλιά και “κουβεντούλα” με τον εαυτό σου είναι κάποιες πρώτες ιδέες που θα φέρουν την αλλαγή! Τώρα είσαι πιο κοινωνική, πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και δείχνεις πιο κούκλα από ποτέ!


Σου άρεσε;

Σχολίασε