«Το πιο όμοφο στον κόσμο», το ζαχαροπλαστείο του Παρλιάρου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Το πιο όμοφο στον κόσμο», το ζαχαροπλαστείο του Παρλιάρου

«Το πιο όμοφο στον κόσμο», το ζαχαροπλαστείο του Παρλιάρου«Δεν περίμενα τέτοια διάκριση»

O Στέλιος Παρλιάρος μίλησε για το ζαχαροπλαστείο του, που βγήκε το πιο όμορφο στον κόσμο.

Ο ίδιος είπε στο Athens Voice: «Όχι δεν το περίμενα, ήταν...




... μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Παρόλο που για μένα η διάκριση είναι αποτέλεσμα, όχι αυτοσκοπός. Χάρηκα, αν θες, γιατί αναμφισβήτητα αποτελεί επιβράβευση των επιλογών μου».

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται.

Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon.

Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας τη... γλυκιά ζωή.


Σου άρεσε;

Σχολίασε