Ο Μίκυ ντύνεται… Έλληνας και φορά φουστανέλα για 3 ημέρες! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Μίκυ ντύνεται… Έλληνας και φορά φουστανέλα για 3 ημέρες!


Ο Μίκυ ντύνεται… Έλληνας και φορά φουστανέλα για 3 ημέρες!Είναι ο πλέον αγαπημένος ήρωας, μικρών και μεγάλων, και τιμά την Ελλάδα! Σύμφωνα με την Disneyland της Καλιφόρνια, ο Μίκυ Μάους, θα είναι ντυμένος με την παραδοσιακή, ελληνική φορεσιά, τη φουστανέλα, για τα τιμήσει με τον δικό του τρόπο την Ελλάδα!
Μάλιστα, το συγκεκριμένο πάρκο ψυχαγωγίας, θα ντυθεί στα γαλανόλευκα,...
ενώ το «παρών» θα δώσουν και πολλοί άλλοι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας, όπως ο Ηρακλής, ο οποίος μάλιστα, θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες του, να μάθουν για τα πρώτα Ολυμπιακά Αγωνίσματα, όπως τη δισκοβολία, το ακόντιο και το άλμα. Φυσικά, μέσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα κρατήσουν για τρεις ημέρες, θα υπάρχουν και μουσικά συγκροτήματα, τα οποία θα παίζουν ελληνική μουσική, όπως, καλαματιανά, για να παρασύρουν τους επισκέπτες στον χορό και τον ξεφάντωμα!
Οι ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν για τα συγκεκριμένα event είναι από τις 25 έως και τις 27 Μαΐου και η ανακοίνωση αναφέρει: «Γιορτάζουμε τη μουσική, το χορό, την παράδοση, τα αρώματα, τη διασκέδαση της Ελλάδας, στο πρώτο event που γίνεται και σας δίνει την ευκαιρία να “βυθιστείτε” σε μια οδύσσεια αυθεντικών ελληνικών εμπειριών».


Σου άρεσε;

Σχολίασε