Ο Μπράουν σκοτώνει στο ξύλο τη RIANA – Σάλος για επεισόδιο του Law and Order - video | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Μπράουν σκοτώνει στο ξύλο τη RIANA – Σάλος για επεισόδιο του Law and Order - video


Ο Μπράουν σκοτώνει στο ξύλο τη  RIANA – Σάλος για επεισόδιο του Law and Order - Ο αμφιλεγόμενος έρωτας της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν θα τελειώσει με τον ράπερ να την σκοτώνει! Τουλάχιστον έτσι βλέπουν την κατάσταση οι συγγραφείς της  αστυνομικής σειράς Νόμος και Τάξης, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της γνωστής σειράς.
Αυτό πρέπει να ήταν το ευκολότερο, ως..
προς τη συγγραφή, επεισόδιο της σειράς μέχρι τώρα, αφού είναι η ακριβής μεταφορά στην οθόνη των όσων συνέβησαν μεταξύ του Μπράουν και της διάσημης ποπ σταρ, με τη μόνη αλλαγή να εντοπίζεται, όπως είναι λογικό, στα ονόματά τους, τα οποία από Κρις Μπράουν και Ριάνα μετατράπηκαν σε Μίσκα και Κέιλεμπ.
Το πρώτο παράδειγμα οικιακής βίας συνέβη όταν η Μίσκα (Ριάνα) πιάνει τον Κέιλεμπ (Κρις) να αγκαλιάζεται με μία άλλη γυναίκα, και του λέει: “Κέιλεμπ, δεν μπορώ να σε αφήσω ούτε πέντε λεπτά μόνο σου χωρίς να αρχίσεις να ξενοκοιτάς”. Ο Κέιλεμπ γυρνάει και της απαντάει: “Σε ποιον πας να την μπεις;” και φωνάζει “κοκαλιάρα πουτάνα!”, χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα και αρχίζοντας να την βαράει στο πρόσωπο.
Όπως ακριβώς συνέβη με τους δύο αστέρες της showbiz, η Μίσκα αρνείται να καταθέσει εναντίον του Κέιλεμπ. Το σενάριο γίνεται ακόμα πιο… γελοίο, όταν οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση λένε αστειευόμενοι μεταξύ τους: “Αυτοί οι δύο πρέπει να βγουν ραντεβού με τη Ριάνα και τον Κρις Μπράουν”.
Το κλείσιμο του επεισοδίου, ωστόσο, δείχνει πως οι συγγραφείς αναγκάστηκαν να δουλέψουν και λίγο (ή έχουν περίεργες μαντικές ικανότητες). Ο Κέιλεμπ και η Μίσκα έχουν μία τρυφερή στιγμή σε ιδιωτικό γιοτ, όταν εκείνη τον ρωτάει για ένα μήνυμα στο κινητό του. Ο Κέιλεμπ αποκρίνεται: “Δεν έχεις μάθει ακόμα να κοιτάς τις δουλειές σου;”, με την επόμενη σκηνή να δείχνει έναν δημοσιογράφο να στέκεται πάνω από την επιτύμβιο πλάκα της Μίσκα, το νεκρό σώμα της οποίας είχε βρεθεί να επιπλέει στις Βερμούδες, δίπλα από το γιοτ.



Σου άρεσε;

Σχολίασε