Το σατανικό σχέδιο του Μαλτέζου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το σατανικό σχέδιο του Μαλτέζου

Το σατανικό σχέδιο του Μαλτέζου
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του MEGA «Κλεμμένα όνειρα». Στο επίκεντρο αυτών είναι ο Σταύρος, ο οποίος θα μείνει αρκετά μέσα στη φυλακή, αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος, ο οποίος...

αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε όριο. Δεν καταστρώνει μόνο ένα σατανικό σχέδιο, αλλά δύο ταυτόχρονα και προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η ιστορία ξεκινά από τη στιγμή που ο Μαλτέζος θεωρεί ότι κινδυνεύει από τον Μπίλυ. Έτσι ναι μεν τον φοβάται αλλά από την άλλη τον χρειάζεται κιόλας, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για τα σχέδια που έχει για την εταιρεία, αφού ο Μπίλυ είναι ο ιθύνων νους για όλα.
Με αυτή την αφορμή, η συμμαχία που έχει κατά κάποιο τρόπο ο Μαλτέζος με την Άννα, έχει αλλάξει και έχει μετατραπεί σε φόβο και μάλιστα έναn φόβο που έχει ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο Μαλτέζος φοβάται μήπως η Άννα τον αποκαλύψει και η Άννα φοβάται το σατανικό του μυαλό και το ότι δεν διστάζει να σκοτώσει όποιον μπαίνει στο δρόμο του. Στο δρόμο όμως του Μαλτέζου αυτή τη φορά «μπήκε» ο Μπίλυ. Με τον Μπίλυ στο επίκεντρο ξεκινά μια μεγάλη κόντρα με την Άννα. Θεωρώντας ότι κινδυνεύει, τον απαγάγει και αρχίζει να εκβιάζει την Άννα.
Παίζει θέατρο απέναντί της και την απειλεί ότι θα σκοτώσει τον Μπίλυ, αν δεν τον βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο που θα βρεθεί. Όταν λοιπόν σφίξει ο κλοιός γύρω του, όπου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ανταλλαγή των δύο παιδιών, ο Μαλτέζος ζητά και πάλι έντονα και εκβιαστικά τη βοήθεια της Άννας για να τον καλύψει για μια ακόμη φορά, για να μη βγει στο φως η αλήθεια.
Το δεύτερο σατανικό του σχέδιο έχει να κάνει με την γυναίκα του, την Αλεξάνδρα. Εκτός από το ότι την παρακολουθεί στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Κίμωνα, καταστρώνει το σχέδιο του για το πώς θα τη χωρίσει από αυτόν, αλλά και πώς θα καταστρέψει τον Κίμωνα. Έτσι φέρνει την πρώην γυναίκα του Κίμωνα, την Ευδοκία, και μαζί της φτιάχνει το πλάνο της καταστροφής της σχέσης της Αλεξάνδρας.


Σου άρεσε;

Σχολίασε