Πες της το ξεκάθαρα: Αυτά τα δώρα θέλουμε για του Αγίου Βαλεντίνου! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πες της το ξεκάθαρα: Αυτά τα δώρα θέλουμε για του Αγίου Βαλεντίνου!


Πες της το ξεκάθαρα: Αυτά τα δώρα θέλουμε για του Αγίου Βαλεντίνου!Επειδή η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν θέλετε η κοπέλα σας να σας πάρει κάποιο… αρκουδάκι και φέτος, μπορείτε να την προϊδεάσετε για το δώρο που θα θέλατε. Επειδή, όμως, τα οικονομικά της μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπάρχουν πολύ οικονομικές λύσεις για να τις προτείνετε να σας δωρίσει!...

Ένας μικρόκηπος για το γραφείο σας
Αν σας λείπει η επαφή με τη φύση, τότε θα πρέπει θα πάρετε το συγκεκριμένο προϊόν. Θα σας δώσει την αίσθηση πως βρίσκεστε στην εξοχή αλλά και ένα πολύ πρακτικό
Αν σας λείπει η επαφή με τη φύση, τότε θα πρέπει θα πάρετε το συγκεκριμένο προϊόν. Θα σας δώσει την αίσθηση πως βρίσκεστε στην εξοχή αλλά και ένα πολύ πρακτικό γιατί θα διακοσμήσει τον συνήθως βαρετό χώρο του γραφείου.

Θήκη για iPhone – πορτοφόλι
Είναι χαρακτηριστικό των αντρών πως δεν θέλουν να κρατούν πολλά στα χέρια τους. Γι΄ αυτό το λόγο η συγκεκριμένη οικονομική θήκη – πορτοφόλι θα σας λύσει τα χέρια.

Κατασκευαστής μπύρας
Το απόλυτο δώρο για όλους τους άντρες! Ναι, τώρα γίνεται να φτιάξετε τη δική σας μπύρα για να μην πίνετε τίποτα άλλο πατά τη δική σας… παραγωγή!
Μοντέρνα ενυδρείο
Ένα μοντέρνο ενυδρείο, μπορεί να δώσει μια πολύ διαφορετική εικόνα στο σπίτι ή στο γραφείο σας, χωρίς να αδειάσει την τσέπη της κοπέλας σας.

Αδιάβροχη θήκη για το iPad σας
Αν θέλετε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας παρέα με το πιστό σας iPad υπάρχει τρόπος! Η αδιάβροχη θήκη θα δώσει σε εσάς τη λύση αυτού του προβλήματος, αλλά θα την βγάλει και από τον κόπο αναζήτησης του ιδανικού δώρου.



Σου άρεσε;

Σχολίασε