Αυτό είναι το μπάνιο που ο Πιστόριους σκότωσε την Στίνκαμπ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτό είναι το μπάνιο που ο Πιστόριους σκότωσε την Στίνκαμπ


pistoriusΤο πέτρινο υπερπολυτελές μπάνιο του Όσκαρ Πιστόριους όπου έγινε ο φόνος της Ρίβα Στίνκαμπ εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή οι αρχές της Νοτίου Αφρικής προκειμένου να συνθέσουν το παζλ του θανάτου του 30χρονου μοντέλου από τα πυρά του χρυσού...
παρολυμπιονίκη.

Οι δημόσιοι κατήγοροι θεωρούν πως η Στίνκαμπ είχε παγιδευτεί στο μπάνιο προσπαθώντας να κρυφτεί από τον Πιστόριους, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως η σύντροφός του χρησιμοποιούσε το μπάνιο όταν σηκωνόταν από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στην απολογία του ο Πιστόριους ανέφερε πως εκείνο το μοιραίο βράδυ θεώρησε πως μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι παραβιάζοντας το παραθυράκι του μπάνιου. Τότε πυροβόλησε προς το μπάνιο και στη συνέχεια αφού αντελήφθη πως η Ρίβα δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά μέσα στο μπάνιο έσπασε με το μπαστούνι την πόρτα και την αντίκρυσε χτυπημένη αλλά πάντως ζωντανή. Οι αρχές εκτιμούν πως τη στιγμή που ο Πιστόριους άνοιξε πυρ η Ρίβα Στίνκαμπ καθόταν μαζεμένη πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας, αμέσως μετά τον καβγά που είχε με τον παρολυμπιονίκη.
.gallery-item {width: 50%;}


Σου άρεσε;

Σχολίασε