Συγγνώμη, θα πεθάνω – Τα λόγια της 24χρονης μάνας πριν κρεμαστεί | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Συγγνώμη, θα πεθάνω – Τα λόγια της 24χρονης μάνας πριν κρεμαστεί


Συγγνώμη, θα πεθάνω – Τα λόγια της 24χρονης μάνας πριν κρεμαστείΈφτασε σε σημείο να αυτοκτονήσει καθώς είχε μείνει έγκυος από τον παράνομο δεσμό της. Η 24χρονη γυναίκα, η οποία ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, λίγο πριν προχωρήσει στην αυτοχειρία της, άφησε στον άνδρα της ένα απλό, αλλά συγκλονιστικό μήνυμα:...
«Συγγνώμη, αλλά πρόκειται να πεθάνω».
Η Λιθουανικής καταγωγής κοπέλα, εργαζόταν ως αστυνομικός και παντρεύτηκε τον σύζυγό της, ‘Ίαν, πριν από τρία χρόνια. Όμως, το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι δεν τα πήγαινε πολύ καλά και η νεαρή είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με καθηγητή του πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε.
Πριν από λίγο καιρό έμαθε πως είχε μείνει έγκυος. Η κοπέλα, ενημέρωσε τον άνδρα της για το συμβαίνει και λίγο μετά, στέλνοντας το ίδιο μήνυμα στο κινητό, τόσο στον σύζυγο τόσο και στον εραστή της, κρεμάστηκε.
Ο εραστής δηλώνει πως σε καμιά περίπτωση δεν γνώριζε την οικογενειακή κατάστασή της και πως στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός καθώς οι ερωτικές σχέσεις ανάμεσα σε φοιτητές και καθηγητές είναι απαγορευμένες.
Η αρχική σκέψη της ήταν να κάνει έκτρωση, ώστε να μην της στερηθεί η ευκαιρία να ανέβει στην ιεραρχία της αστυνομίας, κάτι που για την ίδια αποτελούσε όνειρο ζωής. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να καταλάβει, ούτε να γνωρίζει, τι ήταν αυτό που συνέβη και έκανε τη μητέρα να πάρει την πιο τραγική απόφαση που μπορούσε.


Σου άρεσε;

Σχολίασε