Η Ζέτα η γαλέρα…το κορακί του Φωκά…οι Φλίνστοουνς και το τετραπλοσάγονο του Λάτσιου!! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Ζέτα η γαλέρα…το κορακί του Φωκά…οι Φλίνστοουνς και το τετραπλοσάγονο του Λάτσιου!!



Η Ζέτα η γαλέρα…το κορακί του Φωκά…οι Φλίνστοουνς και το τετραπλοσάγονο του Λάτσιου!!Εορταστικό υποτίθεται ότι θα ήταν το Dancing With the Stars. Προφανώς μπέρδεψαν το ρεβεγιόν με το τσίρκο και το ενδυματολογικό επεισόδιο ήταν τουλάχιστον τραγελαφικό. Την αρχή έκανε η Λάουρα Νάργιες που προσπάθησε να μιμηθεί τη Britney Spears. 
Το θέμα είναι οτι η αμερικανίδα σταρ κουβαλούσε στους ώμους της έναν βόα ναααα με το.... συμπάθιο, ενώ η Ελληνίδα σταρλετίτσα με τη φωνή Φρουφρού ζαλώθηκε ένα μάλλον λούτρινο ζώο αγορασμένο προφανώς από γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών. Η συνέχεια ήταν αντάξια των προσδοκιών μας. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ παρτενέρ του ντύθηκαν Φλίνστοουνς, ενώ ο Ηλίας Βρεττός πέταξε…ρώγα και σμιλεμένο κοιλιακό-στέγνωσε με την Ευαγγελία το αγόρι-στην προσπάθεια του να τσιμπήσει βαθμούς. Κάτι που κατά την ταπεινή μου άποψη δε χρειάζεται μιας και για ακόμα μια φορά ήταν υπεράνω προσδοκιών, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη στο φετινό Dancing. 
Όσο για την Παπαβασιλείου; Μάλλον κρατάει πολλές ψήφους αντρικές στην καταμέτρηση και κάνουν όλοι ότι μπορούν να την κρατήσουν…εντός…παρά το γεγονός ότι χορευτικά είναι στόκος! Αυτό που οφείλουμε ωστόσο να παραδεχτούμε είναι πώς βδομάδα με τη βδομάδα όλο και κάτι αφήνει στο καμαρίνι…σε ρούχο εννοώ!
Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το μόνο εορταστικό κομμάτι σε μια κατά τα άλλα χαμηλών τόνων παραγωγή. Φορώντας τουαλέτα υπερπαραγωγή, την Άρτα με τα Γιάννενα παρέα, η εκθαμβωτική αλλά πάντα τόσο λίγη Ζέτα, μοίρασε συγκρατημένα χαμόγελα σκεπτόμενη ίσως τις επόμενες δηλώσεις της στα περιοδικά για τη σχέση – σήριαλ με το Χατζηγιάννη. 
Βαρυφορτωμένη σα γαλέρα, με δυσκολία περπατούσε στο πλατό (δύσκολη η υψηλή ραπτική), θυμίζοντας τραγουδίστρια σε μεγάλη πίστα, την ίδια ώρα που η Κάτια Δανδουλάκη παρέδιδε μαθήματα κομψότητας και στιλ χωρίς να κραυγάζει πάνω της η ψευτογκλαμουριά, άλλων περασμένων τηλεοπτικών εποχών. 
Δίπλα της ο Δωρικός γλωσσοπλάστης Κωστάλας, ο φρεσκο-κομοδινάτος-ελέω χρώματος του όποιου τριχωτού της κεφαλής- τριχών Φωκάς και ο Λάτσιος που κάθε βδομάδα δείχνει ότι μεγαλώνει το σαγόνι του. Εσύ κύριε σκηνοθέτα…γιατί δεν ανεβάζετε την κάμερα του λίγο πιο πάνω δηλαδή; Εκτός αν οι συνάδελφοι πίσω από  τις κάμερες είναι δυο και τρέχουν να καλύψουν πέντε κοντινά…
Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Τσαλίκης είδε την πόρτα της εξόδου, χωρίς όμως να φαίνεται να έχει ενδιαφέρον για κάποιον. Για ακόμα μια εβδομάδα το αποτέλεσμα θύμιζε άνοστη και βαρετή σούπα κι ας επαινούσε ο συμπαθής Τσαλίκης την παραγωγή, λέγοντας πως όμοια της δεν έχει ξαναδεί σε όλη του την καριέρα, ρίχνοντας προφανώς…μαύρο σε όλες αυτές τις παραγωγές που χάρη στη Ρούλα Κορομηλά έχει παρουσιάσει στο παρελθόν. 
Το γενικότερο συμπέρασμα, κρίνοντας και από τη μέτρια πορεία του άλλου πολυαναμενόμενου φαβορί, του Master Chef, είναι οτι ο κόσμος πλέον βαριέται εύκολα και το ξαναζασταμένο φαγητό, παρά την κρίση, με δυσκολία πια το βάζει στο στόμα του.


Σου άρεσε;

Σχολίασε