Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

Κριός♈
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion, από την άλλη πλευρά όμως μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να μπει στο «ψυγείο». 

Παράλληλα, με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να... σηκώσεις τα μανίκια, προκειμένου να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου κι αυτό δεν θα γίνει και τόσο ειρηνικά αφού θα χρειαστεί να απαλλαγείς από ανταγωνιστές σου αλλά και οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο σου. 

Ίσως βέβαια να σταθείς τυχερός και να βρεις έναν/μια ένθερμο/η συνοδοιπόρο που κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα!

Ταύρος♉
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει καθυστερήσεις κι επιπλοκές σε μια σημαντική υπόθεση ή την καριέρα σου αλλά ευκαιρίας δοθείσης μπορείς να καλύψεις κενά και προαπαιτούμενα, που δεν έχεις, έστω κι αν ταλαιπωρηθείς λίγο μέχρι να βγάλεις άκρη. 

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις προνοήσει για κάποια πράγματα, θα δικαιωθείς, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και λύσεις που είχες στο «συρτάρι». 

Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια πνευματική εγρήγορση αλλά και επαφές με άτομα που έχουν τις δικές τους αρχές ή αξίες και... δεν θα συνεννοηθείς εύκολα μαζί τους!.


Δίδυμοι♊
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αναποδιές στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να προκύψει θέμα και με κάποια χαρτιά που… δεν έχεις και πρέπει να τα βρεις! 

Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να βρεις λύσεις μέσα από εναλλακτικές επιλογές και διαδρομές. 

Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί ή σε... αναγκάζει να καλύψεις ανάγκες-επιθυμίες που δείχνουν επείγουσες για σένα, ίσως όμως να σου... σκάσει κι ένα έξοδο για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Επιπλέον, κάποιος/α μπορεί να βάλει στο μάτι τα κεκτημένα ή τα υπάρχοντά σου, λάβε λοιπόν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Καρκίνος♋
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να μπλοκάρει μια πηγή εσόδων, ίσως όμως να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων που θα σε ανακουφίσει.

Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί δράσεις αλλά και εντάσεις με έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη, μπορείς ωστόσο να αποφύγεις την κακοτοπιά αν κινηθεί ο ένας ανεξάρτητα από τον άλλον. 

Ίσως πάλι να βρεθείς αντιμέτωπος/η με κάποιον/α που θέλει να γίνει το δικό του/της… οπωσδήποτε κι εδώ δεν χρειάζονται κόντρες, αφού η απόσταση μεταξύ σας θα μεγαλώσει. Μόνον αν τον/την πιάσεις στο φιλότιμο μπορεί να μεταμορφωθεί από «στρίγγλα» σε… αρνάκι!

Λέων♌
Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, είναι πιθανό να μπλοκάρουν κάποιες νέες δραστηριότητες, στο ίδιο διάστημα όμως θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με παλιές υποθέσεις σου.. 

Επιπλέον, απαιτείται η επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου, καλό είναι ωστόσο να κινηθείς μόνος/η μπας και... γλιτώσεις κόντρες με εγωιστές σαν κι… εσένα, που θέλουν να γίνονται όλα με τον δικό τους τρόπο. 

Επιπλέον είναι πιθανόν να προκύψει ένα επείγον ζήτημα υγείας..

Παρθένος♍
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου, βρίσκοντας προσωρινές μεν αλλά και επαρκείς λύσεις κι αν έχεις προνοήσει για κάποια πράγματα, ακόμα καλύτερα. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με κάτι από τα παλιά. 

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου απειλεί να διαταράξει την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και αν δεις ότι ανάβουν τα... αίματα, προτίμησε να απομακρυνθείς για λίγο, ίσως όμως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού μια δύσκολη κατάσταση. Αν πάλι έχεις παιδιά καλό είναι να τα έχεις από κοντά.

Ζυγός♎
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, που ίσως και να καλύψουν το κενό της μοναξιάς σου! Από την άλλη πλευρά όμως μια τρέχουσα δραστηριότητα σου θα εξελιχθεί μετ’ εμποδίων ή θα αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σου σε... εργοτάξιο, λόγω μιας ζημιάς που θα γίνει, ίσως όμως να προκύψουν κι εντάσεις με τους οικείους σου ή με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό ζήτημα,

Επιπλέον, πρόσεξε αφού οι πιθανότητες ενός ατυχήματος στο χώρο σου είναι αυξημένες.

Σκορπιός♏
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί… κενά στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου και μάλλον θα χρειαστείς εναλλακτικές λύσεις που θα τα καλύψουν. Ίσως πάλι να αλλάξεις για ένα διάστημα τόπο διαμονής. 

Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας, σίγουρα όμως θα βρεις απέναντί σου και άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, με την συνεννόηση να είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολη. 

Επιπλέον, πρόσεξε στην οδήγηση και τον χειρισμό μηχανημάτων.

Τοξότης♐
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σου επιφυλάσσει αναβολές, χάλια συνεννοήσεις ή/και τεχνικά προβλήματα κι αν δεν έχεις διαθέσιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, θα ταλαιπωρηθείς. 

Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, το ίδια… ώθηση έχουν όμως και άλλοι με την σύγκρουση συμφερόντων να είναι ενίοτε αρκετά σκληρή και ενίοτε χωρίς κανόνες. 

Επιπλέον, ενδέχεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς ή να πέσεις θύμα της δράσης περιθωριακών ατόμων που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου και σε κάθε περίπτωση τα μέτρα ασφαλείας είναι επιβεβλημένα.


Αιγόκερως♑
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και… μπόλικη ταλαιπωρία προκειμένου να βρεις όλα τα χαρτιά που χρειάζονται. Όσον αφορά δε στις αγορές σου, φρόντισε να έχεις δικαίωμα αλλαγής. 

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω, οφείλεις ωστόσο να κινηθείς προσεκτικά και συνυπολογίζοντας ότι αυτήν την περίοδο είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. 

Επιπλέον όσο εύκολο είναι να επιβάλλεις τα θέλω σου, άλλο τόσο είναι να συναντήσεις μια... οργισμένη αντίδραση!

Υδροχόος♒
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει αναποδιές και καθυστερήσεις, οπότε κι εσύ, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα συνέχισε να προετοιμάζεσαι και να καλύπτεις τα κενά σου, χωρίς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αφού δεν θα «περπατήσουν». 

Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να ψάξεις και να βρεις ποιος/α «στήνει» καταστάσεις στην ζωή σου, μήπως και προλάβεις το κακό. 

Πέρα όμως από τις κρυφές έχθρες και τις συνωμοσίες, ενδέχεται να σου προκύψει κι ένα θέμα υγείας, που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Ιχθύες♓
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο παίζει το ρόλο του «ξενοδόχου» στη ζωή σου και κάποια πράγματα μπορεί να μην «τρέξουν» εξ αιτίας του ότι… δεν τον είχες υπολογίσει! 

Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί έντονες καταστάσεις στις φιλίες και τις παρέες σου, όπου με οποιαδήποτε αιτία κι αφορμή είναι πιθανό να δημιουργηθούν δύο στρατόπεδα, εξ ίσου... επίμονα και φανατικά κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνεννόησης ας ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του και η ζωή θα αποδείξει το ποιος είχε δίκιο.

Ίσως πάλι να «στρατευθείς» σε μια κοινωνική υπόθεση.

oroskopos.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: