Επανασύνδεση-βόμβα! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Επανασύνδεση-βόμβα! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί;

Επανασύνδεση-βόμβα! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί;
Η επανασύνδεση αυτή θα συζητηθεί! Στην αγκαλιά ενός προσώπου που γνωρίζει πάρα πολύ καλά φέρεται να έχει πέσει ο Τζόνι Ντεπ μετά το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ!
Αυτό δεν είναι άλλο από τη μητέρα των παιδιών του, Βάνεσα Παραντί. Ναι, καλά διαβάσατε!
Johnny Depp with Vanessa Paradis attended the UK chairty premiere of Finding Neverland. The event took place at the Odeon Leicester Square in aid of the Great Ormond Street Children's Hospital, to whom the autor of Peter Pan, J.M. Barrie,  donated the royalties of his book to after his death.  Ref: FDUK171004A   Splash News and Pictures   Los Angeles  310-821-2666 New York     212-619-2666 London         207-107-2666 photodesk@splashnews.com
Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ότι το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί όταν εθεάθησαν σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες στις αρχές Νοεμβρίου.
«Φλέρταρε ο ένας με τον άλλον, σε μία πολύ ήσυχη γωνιά στο τέλος του bar και δεν φάνηκε να τους νοιάζει και ιδιαίτερα για το ποιος τους κοιτάζει και τι θα σκεφτούν» ανέφερε θαμώνας του μαγαζιού στο Ok Magazine. 
Συμπλήρωσε μάλιστα, πως δεν την άφησε από τα μάτια του όλο το βράδυ και πως όταν εκείνη σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, εκείνος την ακολούθησε διακριτικά!
Σημειώνεται πως Ντεπ και Παραντί χώρισαν, όπως αναφέρει το star, το 2012 μετά από 14 χρόνια σχέσης. Οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί, ωστόσο απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, την 17χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ και τον Τζακ Ντεπ.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: