Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Πνεύμα λιτότητας.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά


Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει βοήθειες, κυρίως μέσω των άλλων, για να λειτουργήσουν όμως υπέρ σου θα πρέπει πρώτα να τις αποδεχθείς, κάτι που με τον Κρόνο να είναι εξ ίσου ενεργός, δεν θεωρείται και τόσο σίγουρο! Το ιδανικό πάντως θα ήταν να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκολίες, δουλεύοντας υπεύθυνα και δικαιώνοντας την προτίμηση που δείχνει σε σένα ένα ισχυρό πρόσωπο «αυστηρών προδιαγραφών».
Ερωτικά
Κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά το κάθε πράγμα στην ώρα του! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να προκαλέσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσης σου, όπως επίσης και στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου.
Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής σου μπορεί να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια.
Ερωτικά
Κάποιο «ελάττωμά» σου ενδέχεται να γίνει αντικείμενο μιας έντονης κριτικής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι... δεν είναι η «αδελφή ψυχή» σου! Επιπλέον ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
 Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Την ίδια στιγμή όμως, ο ενεργός Κρόνος παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιου είδους συνεργασία. Επιπλέον κάποιες εγγυήσεις που περίμενες φαίνεται να... αργούν!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τσέκαρε προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας «παράλληλης» κατάστασης, η οποία αποκρύπτεται. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στην εκπλήρωση των βασικών υποχρεώσεών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


 Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε πικρά συμπεράσματα αλλά και αποφάσεις. Επιπλέον, στη δουλειά σου θα σου ζητηθεί να αναλάβεις καθήκοντα που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί άριστα κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, που στην συγκεκριμένη φάση είναι το «αποκούμπι» σου.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται μάλιστα να απογοητευτείς με μια εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διευκρίνιση κάθε «ασάφειας» στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με ευχάριστες όσο και αποδοτικές δράσεις. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια και την αγορά συσκευών που διευκολύνουν την ζωή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αποφύγεις τις καταχρήσεις και να πάρεις όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα προστατέψουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία, ίσως μάλιστα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα.
Ερωτικά
Ευθύνες και προβλήματα μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από την «ενεργό δράση», κάτι που ίσως και να σε προστατέψει, αφού έτσι κι αλλιώς οι συνθήκες δεν ευνοούν τα ερωτικά παιχνίδια, ούτε φυσικά την έναρξη μιας νέας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


 Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα φίλων και αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Καλό είναι ωστόσο να μην δίνεις τις εκάστοτε λύσεις «στο πιάτο» αλλά να δώσεις το έναυσμα για να κάνουν κι εκείνοι κάτι! Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγόευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς, πριν.... λάβεις και να αποφύγεις αγορές που γίνονται για να καλύψουν υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη αλλά ότι κι αν συμβεί, δες το σαν μια ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να. μην κάνεις τίποτα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο Δίας στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις δυνατότητες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα τρίτο πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον, η διπλωματικότητα και η ευγένειά σου μπορεί να γίνουν το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος προοιωνίζεται μια πίκρα ή στενοχώρια προερχόμενη από ένα οικείο ή συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, ίσως να στερηθείς προσωρινά κάποιες ανέσεις του σπιτιού σου.
Ερωτικά
Η προσεγμένη εμφάνιση και το στυλ σου μπορεί να «τραβήξουν» ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για την ώρα όμως φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια σε σχέση με την συνεύρεσή σας κάτω από «ομαλές» συνθήκες, γι’ αυτό δείξε περισσότερη υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να τηρήσεις όλους τους τύπους στις καθημερινές συναλλαγές σου, ιδιαίτερα τις οικονομικές, αφού δεν θέλει και πολύ για να «τιμωρήσει» μια παρατυπία σου. Αυτός όμως είναι ο ορθότερος δρόμος σε μια ημέρα όπου κάθε είδους «επιπολαιότητα» μπορεί να γίνει τροφή για δυσμενή σχόλια και κριτικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό αναμένεται να σου προσφέρει μια «κρυφή» προστασία, όπου κι αν την χρειαστείς.
Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια συνάθροιση δεν έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια σχέση χωρίς εμπόδια και στερήσεις κι αν τύχει να προχωρήσεις στα περαιτέρω, θα διαπιστώσεις σύντομα του λόγου το αληθές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


 Ο Δίας στον Ζυγό προάγει την κοινωνική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια νέα φιλία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση, προνοητικότητα και αποταμιευτική διάθεση. Έτσι λοιπόν, «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις, φτάσε όμως μέχρι εκεί που μπορείς. Σε κάθε περίπτωση δε, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


 Ο ενεργός Κρόνος σε ωθεί να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου, είτε αντέχεις είτε όχι. Πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά υπερβείς τα όριά σου και το πληρώσεις με κάποια αδιαθεσία. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις το δέρμα και τις αρθρώσεις σου που δείχνουν να υποφέρουν! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σε στηρίζει και να προωθεί την καριέρα σου, κάτι που σίγουρα είναι ένα ισχυρό «φάρμακο» για όλα τα βάσανά σου.
Ερωτικά
Μπορεί βέβαια να «καμαρώνεις» λύνοντας τα προβλήματα των άλλων, θεωρώντας μάλιστα ότι «σκλαβώνονται» από την συμπεριφορά σου. Στην πραγματικότητα όμως φαίνεται πως απλά σε εκμεταλλεύονται κι όταν πετύχουν τον σκοπό τους, θα ψάχνεις να τους βρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


 Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου, ξεκινώντας από την διατροφή και τις καθημερινές σου συνήθειες. Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς μαθαίνοντας κάτι για έναν φίλο ή μια φίλη. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον Ζυγό συνεχίζει να επεκτείνει την δράση σου στα πέρατα της οικουμένης και μιλώντας για «ανάπτυξη», στην παρούσα φάση το εξωτερικό είναι εκείνο που θα «λαδώσει» τις μηχανές σου με τον πιο εξυπηρετικό για σένα τρόπο.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε σχετικά δύσκολη θέση εξ αιτίας των όσων συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κρυφές προθέσεις και δράσεις, με εσένα εμπλεκόμενο/η!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


 Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σε απαλλάξει από κάθε οικονομικό άγχος και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Όσον αφορά στα πιο δύσκολα, αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και μια απογοήτευση που μπορεί να λάβεις μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με υποθέσεις των άλλων, παρέχοντας όπου χρειαστεί τις συμβουλές σου, αλλά μέχρι εκεί, αφού αν ο παρηγορητικός σου ρόλος «ξεφύγει», άντε μετά να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα!

astrology.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: