Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Ανάδειξη προσόντων και ιδιαιτεροτήτων.




ΚΡΙΟΣ
νικά


Η «προκλητικότητά» σου κορυφώνεται, αντί όμως μια τέτοια συμπεριφορά να απομακρύνει τους άλλους, τελικά τους φέρνει πιο... κοντά! Αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ημέρας, ενώ μπορεί και να διαπιστώσεις ότι οι «ξένοι» σε στηρίζουν περισσότερο από τους «δικούς σου». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις πιθανότητές σου για μια όμορφη Κυριακή, με καλή παρέα.
Ερωτικά
Πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε συγκρατήσει κι αν τύχει να βρεθείς σε «γόνιμο» περιβάλλον, είναι μάλλον απίθανο το να μην καταλήξεις τελικά σε κάποια αγκαλιά. Για πόσο; Μέχρι να «σοβαρέψουν» τα πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να καλύψεις παράλληλα τόσο τις οικογενειακές, όσο και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, κάτι που, αν δεν οργανωθείς και δεν ιεραρχήσεις τους στόχους σου, μπορεί να σε «κόψει» στα δύο, χωρίς τελικά να ολοκληρώσεις το έργο σου σε κανέναν από τους δύο τομείς. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες «εξωφρενικές» λεπτομέρειες για μια υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Προκλήσεις και πειρασμοί σε ωθούν να εγκαταλείψεις την «λογική και μετρημένη» στάση σου, προβαίνοντας σε κινήσεις, που δεν συνηθίζεις. Αν μάλιστα ταξιδέψεις, οι πιθανότητες σου για να σου συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, πολλαπλασιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να ενισχύσει την περιέργειά σου για το κάθε τι που συμβαίνει γύρω σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην κινηθείς με συμβατικό τρόπο αλλά να «ποντάρεις» κυρίως στην διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου, αναδεικνύοντας τις πιο «αιρετικές» πλευρές της προσωπικότητας σου.
Ερωτικά
Οι παραστάσεις και το ενδιαφέρον σου αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να προσβλέπεις σε κάτι μόνιμο. Εξ άλλου, ο Κρόνος απέναντί σου παραπέμπει σε πρόβλημα, οπότε μείνε στην ανταλλαγή πληροφοριών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές και να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου με κάτι πολύ ιδιαίτερο, ίσως μάλιστα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που θα προκαλέσουν αυτήν την «ανωμαλία», η οποία μπορεί και να… μην σου αρέσει! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα οι ανάγκες σου γίνονται «ασανσέρ», τα έσοδα εναλλάσσονται με τα έξοδα, για να καταλήξουν όμως τελικά σε απόλυτη ισορροπία.
Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και συμβατά με τις επιθυμίες σου, μήπως λοιπόν θα ήταν τελικά προτιμότερο να βάλεις άλλους να τρέχουν για τις υποθέσεις σου κι εσύ να απολαύσεις τον έρωτά σου μακριά από έγνοιες και σκοτούρες;

ΛΕΩΝ
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται για να προσθέσει μερικά ακόμη κατορθώματα στην ζωή σου αλλά και «θεατρινισμούς» που μπορεί και να… μην χρειάζονται! Προσπάθησε λοιπόν να «κρατήσεις επίπεδο», δίνοντας έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες εκπλήξεις ή αποκαλύψεις που είτε θα σε αναστατώσουν, είτε θα σε «εξιτάρουν»!
Ερωτικά
Πολλά μπορεί να συμβούν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις στην προσωπική σου ζωή κι όσο πιο «άνετος/η» είσαι, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να απολαύσεις τις χαρές και τους… πειρασμούς που σου προσφέρονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει στο «φως» κάποια θέματα ή διεργασίες του παρασκηνίου, συμβάλλοντας ενίοτε στο να «πέσεις από τα σύννεφα»! Εκείνο όμως που σήμερα έχει την μεγαλύτερη σημασία για σένα είναι η σωματική και ψυχική σου ευεξία, οπότε κινήσου αναλόγως. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια «εξεζητημένη» αγορά ή μια οικονομική έκπληξη πρώτου μεγέθους.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το πρόβλημα δεν είναι το ποιόν/α να διαλέξεις αλλά πολύ περισσότερο το ποιόν/α να… αποκρούσεις! Επειδή όμως γίνονται πολλά και στο παρασκήνιο, έχε τον νου σου για «στημένες» καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθιστώντας πολύ πιο αβέβαιες τις υποτιθέμενες «σίγουρες» αλλά και αποτελεσματικές τις θεωρητικά «ασύμβατες». Και έχοντας κατά νου αυτήν την «παραξενιά», μπορείς να κάνεις το κουμάντο σου με μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να το… γλεντήσεις, με πολυπληθή παρέα!
Ερωτικά
Αυτό που μπορείς και δικαιούσαι να «κυνηγήσεις» σήμερα είναι μια «εξωτική» ερωτική εμπειρία, χωρίς ωστόσο να έχεις κατά νου μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε… προετοιμάσου για το απρόβλεπτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διαχειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι «του χεριού σου» ή ξέρουν να υποστηρίζουν τις απόψεις και τα συμφέροντά τους με ένα σθένος ανάλογο του δικού σου! Προσπάθησε λοιπόν να βρεις την μέση λύση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, έστω και κατά το ήμισυ. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου «σκάσει» ένα «χουνέρι» στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Όσο οι σχέσεις σου ορίζονται ως «κτήσεις», είναι λογικό να υποφέρεις και μόνον στην σκέψη ότι θα χάσεις «κάτι» που θεωρείς πως σου ανήκει. Προσπάθησε λοιπόν να βγεις από το ψευτοδίλημμα του «κατέχω-δεν έχω», πριν σε πάρει στο κατόπι η ζήλεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα είναι απόλυτα συμβατή με τα ενδιαφέροντά και τις ταξιδιωτικές αναζητήσεις σου, το πιθανότερο λοιπόν είναι να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις της ημέρας. Ωστόσο κάποιες αναταράξεις ή ένα απρόβλεπτο περιστατικό στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να «σημάνουν συναγερμό» και να μην σου επιτρέψουν να χαρείς τα πράγματα όσο θα ήθελες.
Ερωτικά
Εσύ προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια στιγμή όμως εκείνο δείχνει ανάλογες διαθέσεις για κάποιον/α άλλο/η. Ίσως βέβαια να μην πρόκειται για ερωτικό ενδιαφέρον αλλά όσο να ‘ναι μια… κρυάδα θα την πάρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, όπου ίσως υπάρξουν έντονες μεταπτώσεις, σε κάθε περίπτωση όμως η εμπειρία σου, θα σε προφυλάξει από άστοχες ή αχρείαστες κινήσεις. Μπορεί βέβαια να μην αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδευτείς για κάτι που σου «ανεβάζει το πρεστίζ» κι ας μην είναι πρώτης ανάγκης. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί… εύκολα να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Κι εδώ είναι που ισχύει το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα βάζει κι… άλλους στο «κόλπο» αλλάζοντας μέρος των σχεδίων σου και ανεξάρτητα από το τι θέλεις εσύ, θα πρέπει να κινηθείς και σύμφωνα με τις δικές τους επιταγές. Αυτό όμως δεν αναμένεται να σε «χαλάσει», αντίθετα, ο ενεργός Ουρανός θα συμβάλλει σε θετικές εκπλήξεις και απρόβλεπτες βοήθειες, με συνέπεια να υλοποιήσεις πράγματα που μέχρι χθες υπήρχαν μόνον στα χαρτιά.
Ερωτικά
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Κάπως έτσι εμφανίζονται τα πράγματα σήμερα, να θυμάσαι όμως ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο ένα ερωτικό παιχνίδι, που δεν είναι απαραίτητο να έχει και συγκεκριμένη κατάληξη.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Λέοντα «απειλεί» να σε φορτώσει με επιπλέον εργασίες κι ίσως τελικά η Κυριακή σου να είναι πιο κουραστική από όσο θα ήθελες. Αν όμως νιώσεις ότι χάνεις τις δυνάμεις σου, ξεκουράσου, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται με πιο... εμφατικό τρόπο! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις οικονομική πολιτική, στοχεύοντας όχι τόσο στα «σίγουρα», αλλά κυρίως στα… απίθανα!
Ερωτικά
Οι σχετικά αυξημένες υποχρεώσεις σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να απολαύσεις με το ταίρι σου τα… καλά του έρωτά σας! Ίσως όμως τελικά να «δέσεις» την σχέση σου μέσα από την φροντίδα και κάποιες αμοιβαίες προσφορές.

astrology.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: