Οι 5 ανδρικές πηγές της γυναικείας γκρίνιας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι 5 ανδρικές πηγές της γυναικείας γκρίνιας

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο τέλειος συγχρονισμός και δυο υπέροχοι άνθρωποι.

Τις τελευταίες μέρες βομβαρδίζομαι από διάφορα κείμενα μιζέριας και δυστυχίας που αν και πολύ θα ήθελα να συμπαρασταθώ σε όλους αυτούς που τα βιώνουν, δεν μπορώ να το δεχτώ

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει αυξηθεί η αναλογία χαράς – λύπης διότι, θεωρώ ότι η φύση; οι παγκόσμιες δυνάμεις; το σύμπαν; τα ξωτικά; τα ρακούν; έχουν τη δυνατότητα να εξισορροπούν τα πάντα σε μια σταθερά για όλους μας.

Τα περισσότερα που διαβάζω, αφορούν μια γυναικεία δυσαρέσκεια, καλά όχι δυσαρέσκεια, μια απογοήτευση, μάλλον όχι απογοήτευση, ένα παράπονο, όχι παράπονο, καλά θα το πω γκίνια, για όλα αυτά που τους συμβαίνουν στις σχέσεις τους γενικότερα.

Παρακάτω θα προσπαθήσω να βάλω σε πέντε μεγάλες κατηγορίες κάποιες βασικές πηγές γυναικείας γκίνιας με μια πιο ανδρική ματιά (και χιούμορ). Θα παρακαλέσω στο τέλος του κειμένου, αντί για σταύρωμα (λεκτικό) να προτιμήσετε κάτι πιο πρακτικό, να μου στείλετε παγωτό χωνάκι.

Γκρίνια 1 : O Μαλ@@μαγνήτης

Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε υπάρχουν όλες οι κατηγορίες αντρών. Ναι υπάρχουν και άντρες αυτής της κατηγορίας, όπως υπάρχουν τα καλά παιδιά, οι φλώροι, οι τζιτζιφιόγκοι, τα αλάνια, οι χλεχλέδες (απίστευτες κατηγορίες, πως μου ήρθαν;) και πάει λέγοντας.

Καμία από τις κατηγορίες του νορμάλ δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από τον μέσο όρο και συνεπώς να τραβήξουν την προσοχή. Πάντα το εκκεντρικό και το διαφορετικό είναι αυτό που μας εντυπωσιάζει και μας τραβάει την προσοχή. 

Συνεπώς η συγκεκριμένη κατηγορία με πολλούς τρόπους ξεχωρίζει για την διαφορετικότητα της και ελκύει. Τώρα εάν σας εκλύει την γνωρίζετε προσπαθείτε να την μετατρέψετε στην συνέχεια σε νορμάλ για να έχει η σχέση σας διάρκεια στον χρόνο και δεν σας βγαίνει, μετά σας φταίει ο μαλ@@ς;

Βρες το λάθος.

Γκρίνια 2 : Με ήθελε / θέλει μόνο για σεξ.

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι το σεξ είναι μέρος μιας σχέσης. Ξεκάθαρα. Τώρα από εκεί και πέρα μια σχέση έχει τους κανόνες της και αυτοπροσδιορίζεται. 

Εάν δεν σας αρέσει η σχέση να έχει μόνο σεξ, με το που θα το καταλάβετε (δεν θέλει ούτε πολύ χρόνο, ούτε ιδιαίτερη εξυπνάδα) και δεν συμφωνείτε με την τροπή, την αποχαιρετάτε (την σχέση) φαντάζομαι με ένα επικό … τι άλλο… σεξ.

Γκρίνια 3 : Συνεχίζει να είναι κολλημένος με την πρώην του

Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μετά από μια μακροχρόνια σχέση. Δεν έχει να κάνει τόσο με την πρώην ως πρώην αλλά με το γεγονός ότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποκτούμε μια συναισθηματική αντανακλαστική ιδιότητα που αντιδρούμε στα ερεθίσματα χωρίς να σκεφτόμαστε αλλά όπως έχουμε μάθει (οι ψυχολόγοι παρακαλώ να σκίσουν τα πτυχία τους). 

Σε αυτό δεν υπάρχει γιατρειά. 

Δε χρειάζεται να θυμώνουμε στον άρρωστο. Θα πρέπει με την αγάπη και την κατανόηση να τον οδηγήσουμε σε μέρη που θα έχει τη δυνατότητα να σκέφτεται τις πράξεις του και να τις απολαμβάνει.

Γκρίνια 4 : Δε μου μιλάει γλυκά πλέον / δεν είναι όπως στην αρχή

Πάντα μου αρέσει σε κάθε ερώτημα που θέλω να κάνω σε κάποιον, να ρωτάω πρώτα τον εαυτό μου, για να δω την αντίδραση μου. Φυσικά και μέσα από μια εξελικτική σχέση ο τρόπος που μιλάμε εξελίσσεται, μεγαλώνει, ωριμάζει. 

Πόσο χαζό θα ήταν να συνεχίζουμε να αποκαλούμε την σχέση μας όπως τότε (λέμε τυχαία τώρα) ζουζούνα μου (για να μην πω για το σκατούλι), επειδή ήταν της μόδας το 1980; Μάλλον καθόλου δόκιμο. 

Το μέτρο σύγκρισης δεν θα πρέπει να είναι το τότε, αλλά ο τρόπος που θέλουμε τώρα. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει το αγόρι του το δείχνουμε. Άλλωστε (άσχετο) όλοι θυμόμαστε το τραγούδι της Σαμίου που άνοιξε το δρόμο εκεί στα χαμηλά …

Γκρίνια 5 : Θέλει να βλέπει συνέχεια τους φίλους του / παίζει βιντεοπαιχνίδια 

Όσο και να φαντάζει απίθανο και τα αγοράκια χρειάζονται και αυτά τον δικό τους προσωπικό χώρο. Ναι είναι και αυτό μια παγκόσμια ατοπία αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Είναι απίστευτα χαζό να θέλουν άνθρωποι να συνυπάρχουν με άλλους ανθρώπους και να μιλάνε για δικές τους κατηγορίες ενδιαφέροντος χωρίς της συντρόφους τους. Τι Θράσος!  

Κορίτσια όταν συναντάμε τους κολλητούς, κατά 50% μιλάμε για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αθλήματα – χόμπι γενικά, 20% μιλάμε για την δουλειά μας (όχι για το αντικείμενο της δουλειάς μας άλλα για κουτσομπολιό) 10% για χαζομάρες του παρελθόντος (ναι τότε που έπιασα ένα ψάρι να, που σκαρφάλωσα στο Έβερεστ, που έκανα ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, τότε που ήμουν φαντάρος στα σύνορα Παπάγου –  Ψυχικού και έζησα τα Ίμια και άλλα τέτοια) και ένα ακόμα 20% άσχετοι μονόλογοι που πιστεύουμε ότι μας ακούνε οι άλλοι, άλλα όχι. 

Δε μιλάμε και δεν ψάχνουμε μέσω της παρέας μας να βρούμε τρόπο να σας αντικαταστήσουμε. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα το κάναμε μόνοι μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν τις γυναίκες που κατοικούν στην Ελλάδα, τις γυναίκες που κατοικούν στην Ευρώπη, τις γυναίκες αυτού του πλανήτη. Αφορούν γυναικεία πλάσματα εκτός του ηλιακού μας συστήματος (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων).

Επίσης προσωπικά θα ήθελα να πω πως μου αρέσει η γκρίνια. Δείχνει ενδιαφέρον αλλά πάνω από όλα δείχνει ότι υπάρχει ενέργεια που είναι έτοιμη να εξωτερικευτεί και να δημιουργήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο τέλειος συγχρονισμός και δυο υπέροχοι άνθρωποι.

Του Χρήστου Μίαρη
anapnoes


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: