5 ιδανικοί εξωτικοί προορισμοί για το μήνα του μέλιτος! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

5 ιδανικοί εξωτικοί προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!

5 ιδανικοί εξωτικοί προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!

Επειδή η επιλογή συντρόφου φαντάζει πιο εύκολη από την επιλογή της τοποθεσίας για το μήνα του μέλιτος αποφασίσαμε να σας...παρουσιάσουμε 5  μοναδικούς εξωτικούς προορισμούς που θα λατρέψετε.

Μπορεί πλέον να μην είναι μήνας του μέλιτος αλλά μερικές ημέρες, ωστόσο ανάλογα τον προορισμό μπορείτε να κάνετε τον απαιτούμενο σχεδιασμό έτσι ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.


Για πολλούς από εσάς μήνας του μέλιτος σημαίνει χαλάρωση, ανεμελιά και καμία σκοτούρα στο μυαλό μετά από έναν απαιτητικό γάμο. 

Αν λοιπόν θέλετε να διαγράψετε όλες σας τις έννοιες δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε εκτός Ελλάδος και εκεί που το σήμα του τηλεφώνου θα είναι ασθενές. Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 ιδανικούς εξωτικούς προορισμούς που μόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν προτιμότερο να επισκεφτείτε.

Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες είναι ένα νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 26 κοραλλιογενών νησίδων και απέχει 700 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σρι Λάνκα.  


Ένας μικρός εξωτικός παράδεισος που έχει πάντα καλοκαίρι, με παραλίες με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, κι φυσικά τα bungalows που στέκουν υπέροχα και αγέρωχα πάνω από το νερό με ξύλινα στηρίγματα. 

Τα κύρια συστατικά των Μαλδίβων είναι τα τιρκουάζ νερά, η λευκή άμμος, οι φοίνικες, τα κοράλλια και η ηρεμία. Όσον αφορά το κλίμα είναι τροπικό με μέση θερμοκρασία από 27 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Εκεί που η θάλασσα συναντά τον ουρανό.




Μπόρα-Μπόρα


Η νήσος Μπόρα - Μπόρα ανήκει σε σύμπλεγμα νησιών ενώ έχει δημιουργήσει ένα μύθο που διατηρείται χάρη στην υπέροχη ομορφιά της. Βρίσκεται 240 χιλιόμετρα (150 μίλια) βορειοδυτικά της Ταϊτή και ανήκει στα Leeward islands. 

Στο πανέμορφο νησί Μπόρα Μπόρα, οι γαλαζοπράσινες λιμνοθάλασσες, οι λευκές αμμουδιές και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα συνθέτουν μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα.


Μπαλί

Όπως λέει και το τραγούδι «Μια θάλασσα γυαλί… στα μέρη του Μπαλί». Αν επιλέξετε το Μπαλί απαραίτητο αξεσουάρ θα είναι το μαγιό σας που με δυσκολία θα βγάζετε από πάνω σας.

Ηρεμία, θάλασσα, εξωτικά φρούτα και χυμός από καρύδες θα είναι η καθημερινότητά σας σ’ ένα μέρος απίστευτου φυσικού κάλλους που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά. 

Είναι ένας αρκετά τουριστικός προορισμός και ακριβός επίσης. Ένα ταξίδι στο Μπαλί αποτελεί εμπειρία ζωής για τους περισσότερους.


Σεϋχέλλες

Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από το να πάτε για τρέλες στις Σεϋχέλλες στο γαμήλιο ταξίδι σας. Και όταν λέμε Σεϋχέλλες δεν αναφερόμαστε σε 1 ούτε σε 2 αλλά σε 115 νησιά του Ινδικού Ωκεανού με πρωτεύουσα τη Βικτώρια. 

Λίγο η θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 27 βαθμούς Κελσίου, λίγο οι κοκοφοίνικες που βρίσκονται παντού, λίγο τα απίστευτα νερά και δε θα θέλετε πολύ για να ξετρελαθείτε. 

Οι δυνατότητες σε ένα τέτοιο ταξίδι περιορίζονται σε φαγητό, θάλασσα, Pina Colada περισυλλογή και ύπνο!



Ντουμπάι


Αποτελεί ένα must προορισμό τα τελευταία χρόνια και φυσικά δε έχει χαρακτηριστεί αδίκως το «Μανχάταν της Ανατολής». 

Οι δυνατότητες πολλές και για διαφορετικά γούστα. Αν είστε λάτρεις των εμπορικών κέντρων και αγαπάτε το shopping δεν έχετε παρά να λιώσετε τις σόλες των παπουτσιών σας στα τεράστια εμπορικά κέντρα που διαθέτει η μεγαλούπολη. 

Από την άλλη πλευρά αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά στη φύση της ανατολής μπορείτε να επισκεφτείτε την έρημο όπως οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City» και να ζήσετε μια μέρα ως ντόπιοι στην παγωµένη έρηµο, παρέα µε ναργιλέδες και καµήλες! 

Το Ντουµπάι µπορεί να ικανοποιήσει τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών καθώς συνδυάζει πολιτισμό, γαλαζοπράσινα νερά και περιπέτεια. Όλα µαζί σε απόσταση αναπνοής το ένα από το άλλο.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: