ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Γαλλία: Συνελήφθη άτομο με 100 κιλά ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ –Ήθελε να τινάξει το Euro 2016; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Γαλλία: Συνελήφθη άτομο με 100 κιλά ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ –Ήθελε να τινάξει το Euro 2016;

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Γαλλία: Συνελήφθη άτομο με 100 κιλά ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ –Ήθελε να τινάξει το Euro 2016;
Δεν τους έφταναν οι πλημμύρες και τα προβλήματα από την υπερχείλιση του Σηκουάνα, οι Γάλλοι έχουν να ανησυχούν και για τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Την ώρα που οι φόβοι για ενδεχόμενο χτύπημα στο Euro 2016 εντείνονται, οι Αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός Γάλλου πολίτη με 100 κιλά εκρηκτικά!

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας και εικάζεται ότι είναι μέλος ομάδας που σκόπευε να σκορπίσει το χάος στα γήπεδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2016 που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα 20minutes.fr πρόκειται για 25χρονο με καταγωγή από τη βορειοανατολική περιοχή της Λωρραίνης, που μέχρι τώρα ήταν άγνωστος στις γαλλικές αρχές. Κάποια γαλλικά μέσα μεταδίδουν ότι πάνω του βρέθηκαν και σύμβολα ακροδεξιάς ομάδας.

Ο άνδρας φέρεται να είχε συλληφθεί από τις 21 Μαΐου αλλά οι Αρχές δεν το είχαν ανακοινώσει. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 100 κιλά εκρηκτικών, πυροκροτητές, τρεις εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και αρκετά Καλάσνικοφ.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: