1 κιλό ξύσμα κολοκύθας
2 φύλλα σφολιάτας1 φλ. ζάχαρη
1/2 φλ. ρύζι
1 κ. γλ. κανέλα
2 αβγά
λάδι
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το στήσιμο του πιάτου
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε την ξυσμένη κολοκύθα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και το ρύζι και ανακατεύετε. Δοκιμάζετε ώστε να δείτε αν χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη ζάχαρη και κανέλα. Προσθέτετε στο μείγμα σας τα αβγά.
Στρώνετε ένα φύλλο σε λαδωμένο ταψί και ρίχνετε μέσα το μείγμα. Σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, το λαδώνετε λίγο, κάνουμε μερικές χαραγματιές με το μαχαίρι και ψήνετε στους 180°C για 40' περίπου.Όταν ψηθεί, διακοσμείτε το γλυκό μας με ζάχαρη άχνη και κανέλα.