Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη - Παρέμβαση από Μέρκελ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη - Παρέμβαση από Μέρκελ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη - Παρέμβαση από Μέρκελ Σε 11.000 υπολογίζονται οι μετανάστες στο νησί - Συνεχίζονται τα δρομολόγια προς Πειραιά -Τουλάχιστον 2.492 διεσώθησαν το τελευταίο τριήμερο -«Να ελαφρύνουμε το βάρος του μεταναστευτικού για Ελλάδα και Ιταλία» δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος...Η κατάσταση στην Μυτιλήνη ημέρα με την ημέρα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη τόσο για τους μετανάστες, όσο και για τους κατοίκους. 

Η ροή είναι συνεχόμενη και η διαχείρισή τους μοιάζει αδύνατη. Την ίδια ώρα οι εντάσεις και τα επεισόδια αποτελούν καθημερινότητα στο νησί. Νέες αιματηρές συμπλοκές σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι του νησιού. 

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες μεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους.



 Οι μετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.

Αποτέλεσμα  ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς στο κεφάλι, ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: