Οι κινήσεις που απομακρύνουν τον σύντροφό σας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι κινήσεις που απομακρύνουν τον σύντροφό σας

Οι κινήσεις που απομακρύνουν τον σύντροφό σαςΟι γυναίκες έχουν την τάση να σαμποτάρουν την ερωτική τους ζωής με πολύ απλά λάθη τα οποία κάνουν χωρίς να το συνειδητοποιούν. Αυτό επισημαίνει η Τζέιν Γκριρ, αλλά πριν επέλθει ο πανικός, η ψυχολόγος έχει τις απλές συμβουλές που θα λύσουν το πρόβλημα.
Ανετα ρούχα Λογικό είναι να θέλουν οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με αυτά που φορούν όταν ξαπλώνουν. Πιτζάμες και φαρδιές νυχτικές της μαμάς όμως είναι το πρώτο πράγμα που «ξενερώνει» το σύντροφό τους...
Όσες λοιπόν θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους θα πρέπει να κάνουν αυτή τη μικρή θυσία και να βρουν σέξι εσώρουχα ή κάτι ανάλογο που θα ενθουσιάσει τον άνδρα δίπλα τους.
Έλλειψη πρωτοβουλίας Δεν θα πρέπει να περιμένουν την πρώτη κίνηση από τον άνδρα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι. 
Όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται ότι είναι ανάγκη να έχουν το πάνω χέρι, να πάρουν πρωτοβουλία και να αποπλανήσουν το σύντροφό τους, κάτι που θα διασκεδάσουν και οι δύο.
Κριτική Απαγορεύεται. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να «σβήσει» ο διακόπτης της επιθυμίας ενός άνδρα είναι να ακούσει τι δυσαρεστεί τη σύντροφό του και τι δεν θα πρέπει να κάνει. Αντιθέτως, θα «πετάξει» όταν ακούσει σε τι είναι ιδιαίτερα καλός.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: