ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο σέξι πολιτικοί- Ανάμεσα τους ΜΙΑ Ελληνίδα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο σέξι πολιτικοί- Ανάμεσα τους ΜΙΑ Ελληνίδα

ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο σέξι πολιτικοί- Ανάμεσα τους ΜΙΑ Ελληνίδα Τα ρωσικά media και όχι μόνο την παρουσιάζουν ως τη  γυναίκα που  έχει κλέψει την καρδιά του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το κορίτσι- λάστιχο με τα δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια σήμεραφιγουράρει στην 13η θέση με τις πιο ελκυστικές  πολιτικούς στον κόσμο, σύμφωνα με το TheRichest.com...

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Ελληνίδα  Άντζελα Γκερέκου, η οποία έχει διατελέσει βουλευτής και Υπουργός Πολιτισμού. 

Στα 62 της η πρόεδρος της Αργεντινής μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Κριστίνα Φερνάντες Ντε Κίρχνερ είναι η απόδειξη πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία και βρίσκεται στην 12η θέση.  

Στην 11η θέση βλέπουμε την Λούσι Τόρες Γκομέζ από τις Φιλιππίνες, η οποία είναι πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Την 9η θέση κατέχει η  μελαχρινή Όρλι Λέβιαπό το  Ισραήλ. Πτυχιούχος νομικής και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα με μπαμπά πολιτικό. Στα 41 της χρόνια είναι μητέρα 4 παιδιών.

Στην 7η θέση υπάρχει η ωραία Γιούλια όπως αποκαλούν οι δυτικοί την Τιμοσένκο. Είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε πρωθυπουργός της Ουκρανίας. Η Βέρα Λίτσκα είναι ένας από τους λόγους που ομορφαίνει η αυστραλιανή βουλή. Το καλοσχηματισμένο της σώμα έχει σχολιαστεί αρκετές φορές. 

Η ξανθιά καλλονή είναι γνωστή ως πρωταθλήτρια κολύμβησης. Στην 2η θέση , εμφανίζεται μία από τις αδυναμίες του Σίλβιο Μπερλουκόνι, η Μαρα Καρφάνια. Η εκρηκτική Ιταλίδα προσπαθεί να ξεχάσει τόσο ότι ήταν  showgirl σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως και το ότι έχει ποζάρει γυμνή για διάφορα περιοδικά. 

Έχει διατελέσει Υπουργός ίσων ευκαιριών. Εκλεγμένη ως η πιο όμορφη γυναίκα πολιτικός όλων των εποχών είναι η Λουτσιάνα Λίον. Η ξανθιά  Περουβιανή στα 31 της  είναι  το νεότερο μέλος της ιστορίας του περουβιανού κοινοβουλίου.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: