Αλεξάνδρα Πασχαλίδου-Jacobs: Τι γιορτάζουν κάθε Ιούλιο και για αυτό έρχονται στην Ελλάδα (εικόνες) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου-Jacobs: Τι γιορτάζουν κάθε Ιούλιο και για αυτό έρχονται στην Ελλάδα (εικόνες)

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου-Jacobs: Τι γιορτάζουν κάθε Ιούλιο και για αυτό έρχονται στην Ελλάδα (εικόνες)Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι ήρθαν διακοπές στην Ελλάδα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο Σουηδός επιχειρηματίας σύντροφός της Jacobs. 

O φακός του govastileto.gr τους συνάντησε το βράδυ της Τετάρτης στη συναυλία της Μαρινέλλας και του Σταύρου Ξαρχάκου στο «Πειραιώς 260» και έλαμπαν από ευτυχία και έρωτα...
Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στη Σουηδία, με την πρώτη ευκαιρία, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη της παρουσιάστριας, με τον κατά πολλά χρόνια νεότερο αγαπημένο της να δηλώνει ξετρελαμένος με τις ομορφιές της Ελλάδας και τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων. 

Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος των ταξιδιών τους κάθε Ιούλιο στη χώρα μας. Και αυτός δεν είναι άλλος από την επέτειο της σχέσης τους, που γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Σαντορίνη όπου βρέθηκαν για διακοπές και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Έτσι και φέτος έχουν κλείσει ήδη σουίτα σε πολυτελές θέρετρο του νησιού όπου θα γιορτάσουν τον έρωτά τους.



govastileto.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: