Για διακοπές (ινκόγκνιτο) στον Πόρο ο Τραβόλτα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Για διακοπές (ινκόγκνιτο) στον Πόρο ο Τραβόλτα

Για διακοπές (ινκόγκνιτο) στον Πόρο ο ΤραβόλταΟ πρωταγωνιστής του θρυλικού «Grease» κάνει διακοπές in Greece και μάλιστα ινκόγκνιτο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζον Τραβόλτα εθεάθη πριν από μερικές μέρες στον Πόρο, όπου έφτασε με πολυτελές σκάφος και απόλαυσε τη θάλασσα, όπως επίσης και τη μεσογειακή κουζίνα σε παραδοσιακό ταβερνάκι του νησιού...
Λάτρης της Ελλάδας, ο 61χρονος χολιγουντιανός αστέρας επισκέπτεται τα νησιά μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις Κυκλάδες και δη στη Μύκονο. 
Ακόμη και το 2012, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του ονόματός του σε γκέι σκάνδαλο, ο Τραβόλτα είχε εμφανιστεί στη Μύκονο χεράκι χεράκι με τη σύζυγό του Κέλι Πρέστον.
Και πέρυσι όμως ο ηθοποιός έκανε διακοπές στη «βασίλισσα των Κυκλάδων», φτάνοντας εκεί με θαλαμηγό παρέα με τα μέλη του συγκροτήματος Duran Duran. Δεν θα εκπλαγούμε, λοιπόν, αν τον δούμε μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να κάνει εκ νέου απόβαση στο κοσμοπολίτικο νησί.

Αλλωστε οι πληροφορίες τον θέλουν να αναχώρησε από τον Πόρο, έχοντας στο πρόγραμμά του να επισκεφθεί πρώτα τις Σπέτσες και έπειτα τη Μύκονο. 
Το σίγουρο είναι πως, αν εμφανιστεί τελικά στα πολυσύχναστα σοκάκια, δεν θα περάσει απαρατήρητος. Τζον Τραβόλτα είναι αυτός και προκαλεί στους fans του εδώ και δεκαετίες... πυρετό το σαββατόβραδο!


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: