• 4 αυγά
• 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
• 4 φέτες ζαμπόν
• 10 τοματίνια κομμένα στα 4
• 200 γρ PHILADELPHIA
• Αλάτι
• Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
• Σπάτε τα 2 αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε μία κουταλιά ελαιόλαδο.
• Προσθέτετε τα αυγά και φτιάχνετε προσεχτικά μια λεπτή ομελέτα.
• Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, την τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δυο αυγά.
• Αφού φτιάξετε και τις δυο ομελέτες, τις αφήνετε να κρυώσουν.
• Έπειτα, απλώνετε με ένα μαχαίρι το Philadelphia, στρώνετε τις φέτες ζαμπόν και τελειώνετε προσθέτοντας τα κομμένα τοματίνια.
• Τυλίγετε τις ομελέτες προσεχτικά σε ρολό και με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε 3 κομμάτια.
Μια συνταγή του Philadelphia