Λαχταριστά ρολά ομελέτας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Λαχταριστά ρολά ομελέτας

Λαχταριστά ρολά ομελέταςΥλικά:

• 4 αυγά
• 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
• 4 φέτες ζαμπόν
• 10 τοματίνια κομμένα στα 4
• 200 γρ PHILADELPHIA
• Αλάτι
• Φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση:

• Σπάτε τα 2 αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

• Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε μία κουταλιά ελαιόλαδο.

• Προσθέτετε τα αυγά και φτιάχνετε προσεχτικά μια λεπτή ομελέτα.

• Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, την τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δυο αυγά.

• Αφού φτιάξετε και τις δυο ομελέτες, τις αφήνετε να κρυώσουν.

• Έπειτα, απλώνετε με ένα μαχαίρι το Philadelphia, στρώνετε τις φέτες ζαμπόν και τελειώνετε προσθέτοντας τα κομμένα τοματίνια.

• Τυλίγετε τις ομελέτες προσεχτικά σε ρολό και με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε 3 κομμάτια.
Μια συνταγή του Philadelphia


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: