Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθο

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθοΥλικά:• 200γρ πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες 
• λίγο Lurpak
• 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες 
• 6 αυγά 
• 70γρ καπνιστό σολομό, κομμένο σε φέτες 
• μία μικρή χούφτα άνηθο, ψιλοκομμένο


Εκτέλεση:1. Ξεκινήστε βράζοντας τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίξτε τις και τοποθετείστε τις στην άκρη. 
2.  Ενώ μαγειρεύονται οι πατάτες, προσθέστε μία μικρή ποσότητα Lurpak σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. 
3. Χτυπήστε τα αυγά και καρυκεύστε. 
4.  Προσθέστε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σολομό και τον άνηθο στα αυγά και ανακατέψτε. 
5. Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι και προσθέστε άλλη μία μικρή ποσότητα Lurpak. Ρίξτε το μείγμα των αυγών και αφήστε το για λίγα λεπτά ή έως ότου το κάτω μέρος έχει αρχίσει να σταθεροποιείται. Προθερμάνετε το γκριλ. 
6. Τοποθετείστε το τηγάνι κάτω από το γκριλ στο φούρνο, έτσι ώστε να ψηθεί και η επάνω πλευρά του. 7. Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε με φρέσκια ντομάτα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: