• 500 γρ μικρές πατάτες με τη φλούδα
• 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλετάκια
• 150 γρ PHILADELPHIA
• 8 άγρια σπαράγγια
• 40 γρ κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
• 40 γρ πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
• 1 μικρό καρότο σε μακρόστενα κομμάτια
• 50 γρ κολοκυθάκια
• 1 μικρό κρεμμυδάκι
• 2 έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• φύλλα δάφνης
• αλάτι και μαύρο πιπέρι
• σπάγκος για να δέσετε τα φιλέτα
Εκτέλεση:
• Βάζετε στη φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτετε τις πατάτες, το αλάτι και τη δάφνη. Από τη στιγμή που θα αρχίσουν να βράζουν, τα αφήνετε για ακόμη 20 λεπτά.
• Απλώνετε τα φιλέτα και τα κόβετε σε δύο κομμάτια κατά μήκος.
• Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια ή λωρίδες ίδιου μήκους με τα φιλέτα με τα οποία θα τα τυλίξετε.
• Γεμίζετε τα φιλέτα με τα λαχανικά και τα τυλίγετε. Τα δένετε με το σπάγκο.
• Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τις ήδη μαγειρεμένες και στραγγισμένες πατάτες μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τις βγάζετε και ψήνετε τα φιλέτα όσο θέλετε.
• Χτυπάτε το Philadelphia με λίγο νερό μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη υφή και το βάζετε στο τηγάνι που ψήσατε το κρέας για να δέσει με το ζωμό του κρέατος. Το σερβίρετε πάνω στα ζεστά φιλέτα και τις πατάτες.