Συγκινητικό: Αστυνομικός απασχολεί 3χρονο ενώ απεγκλωβίζουν την έγκυο μαμά του | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Συγκινητικό: Αστυνομικός απασχολεί 3χρονο ενώ απεγκλωβίζουν την έγκυο μαμά του

Συγκινητικό: Αστυνομικός απασχολεί 3χρονο ενώ απεγκλωβίζουν την έγκυο μαμά του Μια άκρως συγκινητική φωτογραφία που απεικονίζει την ευαίσθητη πλευρά του νόμου, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. 

Στην εν λόγω εικόνα, βλέπουμε έναν Αυστραλό αστυνομικό από την περιοχή Ferntree Gully, να απασχολεί ένα 3χρονο αγοράκι με παιχνίδια, τη στιγμή που οι συνάδελφοί του προσπαθούν να απεγκλωβίσουν την έγκυο μητέρα του...

δγησηδ.jpg
Κάθεται λοιπόν στο οδόστρωμα και παίζει με παιχνίδια με τον μικρό, σκοπεύοντας στο να του αποσπάσει τη προσοχή, ενώ τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν να απεγκλωβίσουν την έγκυο μαμά του από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της. 

Οι ένστολοι και οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο συμβάν, κατάφεραν και απεγκλώβισαν με επιτυχία τον τρίχρονο γιο της πριν ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας.
 
Ευτυχώς, στο τέλος και η μητέρα απεγκλωβίστηκε με επιτυχία. Πλέον, νοσηλεύεται με τραύματα στο πόδι και σε άλλα σημεία του σώματός της. 

Τόσο εκείνη βέβαια όσο και το αγέννητο μωρό της είναι καλά στην υγεία τους. Όσο για τον 3χρονο μπέμπη της; Αυτός χαίρει σίγουρα άκρας υγείας, παραμένοντας χαρούμενος μετά από τα παιχνίδια με τον ευαίσθητο αστυνόμο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: