«Πήγε να με σκοτώσει»! Τρόμος για την Έλενα Τσαβαλιά! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Πήγε να με σκοτώσει»! Τρόμος για την Έλενα Τσαβαλιά!

«Πήγε να με σκοτώσει»! Τρόμος για την Έλενα Τσαβαλιά!Πανικός στο πλατό και η παρουσιάστρια έπαθε σοκ. Τρόμαξε για τη ζωή της
Τα χαμόγελα όλων πάγωσαν. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τρόμος πλημμύρισε το πλατό. Τα ουρλιαχτά και οι κραυγές αγωνίας της Έλενας Τσαβαλιά ακούστηκαν μέχρι τους πρώτους ορόφους του MEGA.
Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε η παρουσιάστρια και ηθοποιός πως το πρωινό της Τετάρτης 13 Μαΐου θα την έφερνε αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της...
Πλησιάζοντας προς την κουζίνα της εκπομπής όπου την περίμεναν ο Μάρκος Σεφερλής και ο σεφ Ανδρέας Λαγός ένας δυνατός θόρυβος της έκοψε την ανάσα. Βλέποντας ένα τεράστιο κομμάτι από το σκηνικό να ξεκολλάει και να πέφτει με δύναμη στο πάτωμα έπαθε σοκ. 
Έντρομη, πιάνοντας το κεφάλι με τα δυο της χέρια άρχισε να ουρλιάζει και οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα διαδραματίζονταν στις οθόνες τους. Παρότι οι συνεργάτες της έσπευσαν να την ηρεμήσουν εκείνη κάνοντας το σταυρό της προσπαθούσε να συνέλθει. 
Έτρεμε σαν το ψάρι αφού αν βρισκόταν λίγα βήματα πιο πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. "Παραλίγο να σκοτωθούμε" ούρλιαζε με φωνή που πρόδιδε την αγωνία της. Παρότι κατά τη διάρκεια του "MEGA με Μία" προσπάθησε να κρύψει την τρομάρα της στο break εκδήλωνε τα συναισθήματά της. 
Όπως μάλιστα εκμυστηρεύτηκε εκτός από τον εαυτό της φοβήθηκε και για τον σύζυγό της καθώς βρισκόταν και εκείνος πολύ κοντά. Θέλοντας να την κάνει να ξεχάσει τη λαχτάρα της, ο Μάρκος προσπάθησε με το χιούμορ του να διακωμωδήσει το συμβάν μιας που όλα έληξαν καλά, αν κι εκείνος δεν έκρυψε ότι λαχτάρισε με τη γυναίκα της ζωής του.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: