Διαβάστε τη συνταγή για τοσολομό με λαχανικά:
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση Συνταγής:
Βήμα1
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και κατόπιν, προσθέτουμε μέσα στη μαρινάδα τα κομμάτια από το φιλέτο σολομού.
Βήμα2
Τοποθετούμε το μπολ με το μαριναρισμένο σολομό στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα3
Στη συνέχεια, τυλίγουμε το κάθε κομμάτι φιλέτο με αλουμινόχαρτο τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο και τα ψήνουμε στο φούρνο με αέρα στους 220 βαθμούς για μισή ώρα περίπου. Στα τελευταία 5′ ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε το σολομό να πάρει χρώμα μέσα στο φούρνο.
Βήμα4
Μπορούμε να σερβίρουμε με κολοκυθάκια γιαχνί ή πατάτες.
www.sintagesgiagias.gr