Μια μοναδική συνταγή για ταλιάτα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μια μοναδική συνταγή για ταλιάτα!

ταλιάταΗ ταλιάτα είναι σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλο και  μπορεί να σας προσφέρει μοναδικά gourmet "πιάτα" που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.  Ιδού μια πεντανόστιμη συνταγή:
Για 4 μερίδες: 
>       4 ταλιάτες 180-200 γρ. η κάθε μία
>       60 ml ελαιόλαδο
>       Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Για τη Sauce: 
>       80 γρ μουστάρδα Dijon maille
>       80 ml ελαιόλαδο
>       40 ml λάδι τρούφας
Εκτέλεση: 
>      Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και το κρατάμε στην άκρη.
>      Χτυπάμε μία μία τις μπριζόλες με το μπάτη ώστε να τις κάνουμε πολύ πολύ λεπτές,  προσέχοντας να μην κάνουμε τρύπες στο κρέας και τις αφήνουμε στην άκρη.
>      Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά.
>      Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
>      Ψήνουμε μία μπριζόλα κάθε φορά, 2 λεπτά από την μία πλευρά ώστε να πάρει ωραίο χρώμα και δευτερόλεπτα από την άλλη ώστε να μην παραψηθεί.
>      Τυλίγουμε τα palliard, τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το κάθε ένα και σερβίρουμε με τη sauce.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: