Θλίψη και πένθος για το ελληνικό θέατρο: «Έφυγε» από την ζωή γνωστός ηθοποιός (εικόνες) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Θλίψη και πένθος για το ελληνικό θέατρο: «Έφυγε» από την ζωή γνωστός ηθοποιός (εικόνες)

Θλίψη και πένθος για το ελληνικό θέατρο: «Έφυγε» από την ζωή γνωστός ηθοποιός (εικόνες)Μια σημαντική απώλεια μετράει εδώ και μερικές μέρες το ελληνικό θέατρο αφού έχασε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του, που του υπηρετούσε με αγάπη και μεράκι δεκαετίες τώρα. 

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή 24 Μαΐου, ο ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης Μανώλης Σορμαΐνης που πάλεψε με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή...
Γεννημένος στην Αθήνα, απόφοιτος του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου του Λεωνίδα Τριβιζά (1981), έλαβε μέρος σε πάνω από 100 παραστάσεις αρχαίου και σύγχρονου δράματος του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. 

Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, με τα περισσότερα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας, καθώς και με δεκάδες ιδιωτικούς θιάσους. Η δουλειά του στην τηλεόραση περιελάμβανε πολλά σήριαλ, ντοκιμαντέρ για τη λογοτεχνία, καθώς και θέατρο μεταφερμένο στην τηλεόραση.

Ο πρόεδρος τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βορείου Αιγαίου έκφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μανώλη Σορμαΐνη.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: