Χρόνια πολλά Ελένη! 3 πράγματα που λίγοι ξέρουν για τη Μενεγάκη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Χρόνια πολλά Ελένη! 3 πράγματα που λίγοι ξέρουν για τη Μενεγάκη!

Μεγάλη γιορτή σήμερα για τη μισή Ελλάδα – φουλ από Ελένες, Κωνσταντίνες και Κωνσταντίνους – μεγάλη γιορτή, όμως, και για την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης που σήμερα γιορτάζει την ονομαστική της.
Ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος από το πρωί φρόντισε να γράψει στο Facebook την πρώτη πιο γλυκιά ευχή στην πολυαγαπημένη του αδελφή και να τη συγκινήσει...
«Μεγάλη γιορτή ξημέρωσε… Χρόνια Πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν σήμερα. Απέραντη αγάπη, υγεία και τύχη να έχετε… Χρόνια πολλά στο αδερφάκι μου..!! Σ’αγαπώ», έγραψε επιβεβαιώνοντας κάτι που όλοι ξέρουμε.
Υπάρχουν, όμως, πράγματα που δεν ξέρουμε για τη «βασίλισσα» των ζωντανών ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Ω, ναι!
1. Η Ελένη δεν ήταν πολύ… φίλος της τεχνολογίας. Όμως, ήταν να μην ανακαλύψει τις δυνατότητες ενός tablet. Από τότε έγινε ο πιο φανατικός αναγνώστης μέσω tablet. Στον ελεύθερο χρόνο της σκρολάρει μανιωδώς!
2. Σιγουμουρμουρίζει τραγουδάκια, ειδικά όταν είναι ευδιάθετη και χαμογελάει ακόμη και όταν δεν τη βλέπουν: όταν βλέπει ή διαβάζει ή ακούει κάτι όμορφο!
3. Όλοι ξέρουμε ότι η Ελένη λατρεύει το καλό φαγητό και τις νέες συνταγές, αλλά υπάρχει ένας μεζές στον οποίο δεν αντιστέκεται ποτέ, σε οποιαδήποτε νόστιμη παραλλαγή του. Κωδικός; Κεφτέδες.
Πηγή: Joytv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: