«Θα με έστελνε στον τάφο»! Το δράμα της Φαίης πίσω από τις κάμερες! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Θα με έστελνε στον τάφο»! Το δράμα της Φαίης πίσω από τις κάμερες!

Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό φαίνεται όταν κλείνουν τα φώτα.
«Δεν αντέχω να περάσω αυτό το μαρτύριο». Τα ουρλιαχτά της ακούγονται έξω από το στούντιο. Όταν κλείνουν τα φώτα της εκπομπής, σβήνει αυτόματα και το χαμόγελο από το πρόσωπό της. 
Οι ώρες που περνάει είναι εφιαλτικές. Ζει ένα δράμα και ζητάει να βρεθεί λύση. Δυστυχώς όμως τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ...
Και η Φαίη το έχει καταλάβει καλά. Μπορεί ο άντρας της Γιώργος Λιάγκας και η αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη να δείχνουν πιο ψύχραιμοι, αλλά την παρουσιάστρια την έχουν ζώσει τα φίδια. Και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα βρεθεί στο δικαστήριο, τόσο η αγωνία της κορυφώνεται. "Θα μείνουμε στο δρόμο" φωνάζει.
Κι όμως όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καταθέσει την αγωγή-μαμούθ εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη για προσβολή της προσωπικότητάς της πολλοί είχαν πει ότι θα την απέσυρε πολύ γρήγορα. 
Μία άποψη που ενισχύθηκε από το ραντεβού του Γιώργου και της Κωνσταντίνας (παρουσία και της Φαίης) στη Βουλιαγμένη. 
Μόνο το "YES!" είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως συμφωνία και ότι η παρουσιάστρια του Alpha δεν είχε καμία διάθεση να κάνει πίσω όσο ο Λιάγκας δεν ζητούσε για αρχή δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του. Και τα γεγονότα επιβεβαίωσαν πανηγυρικά το περιοδικό μας. 
Η Σπυροπούλου επιμένει ακόμη στην αγωγή η οποία ορίστηκε να συζητηθεί στις 28 Μαΐου (ανήμερα των γενεθλίων του Λιάγκα!).
Νέα σφαλιάρα;
Η Φαίη έχει τρελαθεί στην ιδέα ότι ο σύζυγός της θα βρεθεί κατηγορούμενος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην περίπτωση που η Σπυροπούλου δικαιωθεί από το δικαστήριο (όσο κι αν ο Λιάγκας δεν δείχνει να ανησυχεί), ζητάει από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και από τη Σταμάτη από 260.000 ευρώ ως αποζημίωση! 

Νέα σφαλιάρα μετά την περιπέτεια με τον χρηματιστή που αποδείχτηκε απατρεώνας κι "έφαγε" όλες τις οικονομίες του Γιώργου; Αυτό η Φαίη δεν θα το αντέξει.

Οπότε είναι αποφασισμένη να μπει κι εκείνη μπροστά προκειμένου να μη φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια πιστεύει ότι μπορεί να βρει σύμμαχο έναν πολύ αγαπημένο της φίλο, τον Βαγγέλη Περρή. 

Ο τελευταίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την Κωνσταντίνα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα τη συμβουλεύει για την εκπομπή της και μπορεί να "μαλακώσει" τη στάση της απέναντι στον Λιάγκα και στη Σταμάτη και να μην οδηγηθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Πάντως μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν ο Γιώργος και η Φαίη, αφού η Σπυροπούλου εξακολουθεί να κρατάει σκληρή γραμμή και δεν έχει κάνει κάποιο βήμα πίσω.

Το τηλεφώνημα
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την υπόθεση. Μπορεί η πιο στενή συνεργάτιδα των Λιάγκα και Σκορδά να κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους, αλλά είναι φανερό ότι η Κωνσταντίνα θα είναι πολύ σκληρό καρύδι. «Αισθάνομαι ότι θα πάνε όλα καλά. 

Εγώ θα ήθελα πολύ να αποσύρει τη μήνυση, αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Δεν έχουμε κάνει κανένα έγκλημα. 

Ο καθένας έχει δικαίωμα, αν θίγεται και ενοχλείται από κάτι, να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο σοβαρό για να απασχολήσουμε τα δικαστήρια", είπε η Σάσα για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι τηλεφώνησε στη Σπυροπούλου αλλά εκείνη δεν απάντησε. "Φαντάζομαι ότι δεν έχει το τηλέφωνό μου. 

Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα να μιλήσουμε. Μην τη βγάλουμε ότι δεν μιλάει κιόλας», τόνισε προσπαθώντας να ρίξει γέφυρες στην παρουσιάστρια του Alpha.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: