Ο άγριος τσαμπουκάς της Έλενας Παπαβασιλείου: Ποιοι έκαναν έξαλλη την παρουσιάστρια; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο άγριος τσαμπουκάς της Έλενας Παπαβασιλείου: Ποιοι έκαναν έξαλλη την παρουσιάστρια;

Ο άγριος τσαμπουκάς της Έλενας Παπαβασιλείου: Ποιοι έκαναν έξαλλη την παρουσιάστρια;Φημίζεται για την ψυχραιμία και την υπομονή της όμως έχει και εκείνη την "αχίλλειο πτέρνα" της. 
Ποιος είδε την Έλενα Παπαβασιλείου και δεν την φοβήθηκε όταν σε μια κατάθεση ψυχής μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η αδελφή της. 
Η Ειρήνη Καφούρου είναι η μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας που μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να την προφυλλάξει...
Πρόσφατα η παρουσιάστρια βρισκόταν στον καναπέ του Μάρκου Σεφερλή ως καλεσμένη στο "MEGA με Μία", όταν η κουβέντα τους πήγε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το bullying, η διάθεση της Έλενας άλλαξε. 
Με μάτια που πετούν σπίθες και φανερά αγανακτισμένη συγκλόνισε τους πάντες λέγοντας πως στο παρελθόν η ετεροθαλής αδελφή της έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας. 
"Την κοπανάει κάτω και αρχίζει να κλοτσάει και να χοροπηδάει πάνω στην σπονδυλική της στήλη, μαζί με ένα άλλο παιδί. Δύο μεγάλα αγόρια σε ένα εφτάχρονο παιδάκι.
Η αδελφή μου ούτε που καταλάβαινε τι της συνέβαινε. Μετά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο", τόνισε. Φέρνοντας στο μυαλό όλον αυτό τον εφιάλτη που έζησε η αδελφή της, η Έλενα λύγισε. 
Παρότι τότε βλέποντάς τη να έχει υποστεί σοκ, ως μεγαλύτερη θέλησε να κινηθεί νομικά ζητώντας δικαιοσύνη, όμως η Ειρήνη και οι γονείς της προτίμησαν να μη δώσουν συνέχεια. Το ότι δεν ήταν δίπλα της εκείνες τς στιγμές να την υπερασπιστεί πλημμυρίζουν τη ψυχή της με τύψεις.
Από εκείνη τη μέρα του ξυλοδαρμού όλα άλλαξαν. Η Έλενα έγινε ασπίδα προστασίας για την αδελφή της χωρίς να αφήνει τίποτα και κανέναν να τη βλάψει. Στη σκέψη και μόνο πως η Ειρήνη μπορεί να βιώσει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον τρελαίνεται.
"Όποιος πειράξει την αδελφή μου θα έχει να κάνει μαζί μου" φέρεται να είναι τα λόγια της Έλενας. Μεγαλύτερη σημασία για την παρουσιάστρια είναι να βλέπει ευτυχισμένη την αδελφή της, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η μια έχει τεράστια αδυναμία στην άλλη με τον φωτογραφικό φακό του "YES!" να γίνεται συχνά μάρτυρας της ιδιαίτερης σχέσης τους. 
Οι δυο τους είναι αχώριστες και ενωμένες σαν μια γροθιά ενώ η 23χρονη σήμερα Ειρήνη έχοντας ως πρότυπο την αδελφή της σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: